2016 Október 31

Átjönnek majd este a csajok, és szeretnéd egy kicsit megviccelni őket? Ezt a Halloween dekorációt mindenképp próbáld ki!

Már nyakunkon Halloween, de még mindig összedobhatsz valami apró és könnyen elkészíthető dekorációt, amire nem csak büszke lehetsz, de amivel a frászt tudod hozni az emberekre.

Nincs más dolgot, mint néhány alapvető dolgot beszerezni, tehát még csak be sem kell vásárolnod hozzá!

Szükséged lesz egy befőttes üvegre – egy nagyobb fajtára -, egy számítógépre, és egy nyomtatóra, valamint egy átlátszó védőfóliára, némi hajra, és ételszínezőre.

A befőttes üveget felengedjük vízzel, majd valamilyen színű ételszínezőt cseppentünk bele, hogy elszínezze egy kicsit a vizet sárgára, vagy zöldessárgára.

Ha ezzel megvagyunk, kerítsünk egy laptopot, töltsünk le egy fotót egy arcról, ami akár lehet egy zombi arca is, úgy még hatásosabb lesz a kész alkotás.

Kinyomtatjuk a papírt, majd beletesszük egy átlátszó védőfóliába, hogy mikor majd beletesszük a vízzel teli befőttesüvegbe, ne ázzon szét.

Óvatosan, meghajlítva tegyük bele, így olyan lesz, mintha valójában is ott lenne egy háromdimenziós emberi fej a befőttesüvegben.

A legvégén hajat teszünk rá, ami lehet a saját hajunk, ha épp vágatni ellett már belőle, vagy akár valamiféle műhaj is.

Ha ezzel is megvagyunk ráhelyezzük a befőttesüvegre a kupakot, és kitesszük az ablakunkba, vagy az asztalra, és mikor megérkeznek a vendégeink, alaposan frászt kaphatnak majd a rögtönzött kis dekorációnktól!

átverés videó ijesztő dekoráció halloween


Megtekintések száma: 43980


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet