2021 Február 10

Ezúttal a Homokba írt szerelem klipforgatásáról mesélt Kefir nekünk.

-A Homokba írt szerelem a Merre jár a boldogság című albumunkon jelent meg. Hogy melyik dalból készüljön erről az albumról klip, azt a rajongóinkkal szavaztattuk meg. Facebook híján még a honlapunkon, a v-tech.hu-n. Ez a dal elsöprő fölénnyel győzött, de mi és a kiadó is erre a nótára gondoltunk leginkább, hiszen egy erős dalnak tartottuk.

- A forgatás helyszíne - a Capella Club - akkoriban Budapest legforróbb hangulatú szórakozóhelye volt. A helyszín jól illett a dal fülledt, erotikus, latinos hangulatához.A klipben 15 lenge, kihívó öltözetű fiatal modell-statiszta szerepelt mellettünk, fiúk és lányok vegyesen. Nekünk Szamival nem csak a színpadon kellett szerepelnünk, hanem belevetettük magunkat az éjszakai életbe is. Együtt buliztunk a tömeggel.

A képhez tartozó alt jellemző üres; kep172-horz.jpg a fájlnév

- A kisfilm eléggé túlfűtött hangulatú, erotikus jelenetekkel teletűzdelve. A női főszereplőt a volt barátnőm, Zimány Linda játszotta el. A klip amúgy filmre készült, amelyet a Cabbegeshoot nevű filmes cég forgatott, Herkó Attila rendezett. Velük készítettük a Merre jár a boldogság klipjét is.

- A Homokba írt szerelem kislemezen is megjelent, több remix is készült belőle: a club mixet a UNIQUE együttesből ismert Kovacsics Ádám alkotta meg, két latin hangulatú verzió pedig a Delta zenekar frontemberéhez, Szabó Petihez köthető.

Szerző: Udvardi Csilla

kefir


Megtekintések száma: 13637


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet