2016 Decemberr 02

Előfordult már, hogy ránézett egy ikerpárra, és azon gondolkodott el, hogy mennyire is hasonlítanak egymásra valójában?

Csak azért, mert egyforma az arcuk, nem jelenti azt, hogy a személyiségük is azonos, igaz? Rengeteg ikerpárt ismerek, akik egyformán néznek ki, de teljesen másként viselkednek.

Ava és Alexis McClure egypetéjű ikrek. Annyira egyformák, amennyire ikrek csak lehetnek. Nincs semmi különbség kettőjük között. Fogalmam sincs, hogy tudta az anyukájuk megkülönböztetni őket, egészen addig amíg meg nem szólaltak.

A videón úgy tűnik, hogy Ava és Alaxis észre sem vették, hogy egyformák. Csak annyit tudtak, hogy ikertestvérek! De, amikor az anyukájuk, azt mondta nekik, hogy nézzék meg egymás arcát, rájöttek, hogy mennyire hasonlítanak egymásra.

Ugyanaz az orruk, a szemük és a szájuk. Mindenben ugyanolyanok. Kivéve a születési idejüket. Ava egy perccel korábban született, mint Alexis. Ez egy lesújtó hír Alexis számára.

Ő szeretne idősebb lenni. Teljesen összeomlik, amikor rájön, hogy nem lehet visszacsinálni a dolgokat, ő nem lehet az idősebb. Ava megpróbálja megvígasztalni, de aztán folyamatosan jönnek a rossz hírek. Alexis magasabb, mint Ava. Na, ezt, Ava egyáltalán nem akarta hallani.

A két nővér teljesen összezavarodott a hír hallatán, de édesek és megpróbálják megvígasztalni egymást!

Az édesapjuk, Justin elmondja, hogy videóra vette az ikreket, hogy, majd később lássák, hogyan nőttek fel és, hogy mennyire szeretik őket. Inkább kérdéseket tesznek fel a lányoknak, mintsem közöljenek velük dolgokat, annak érdekében, hogy felkeltsék a lányok kíváncsiságát.

videó érdekes érdekesség


Megtekintések száma: 68077


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet