2017 Január 09

Az ünnepek közeledte időszaknak a nagylelkűségről kellene szólnia, de mindig van egy, két kirívó rossz példa is. Mint ez a pasas, aki egy ártatlan gyermek manócskáját lopja el, - elképesztő, hogy emberek Karácsony közeledtével ilyet tesznek.

Egy las vegasi pár úgy döntött, tesznek valamit.

Zakk és Stefani Morris, mint oly’ sokan, neten rendelik a karácsonyi ajándékaikat.

Sok futár csak a tornácra dobja le a csomagot. Sajnálatos módon, Morrisesék számára ez a módszer megkönnyítette a leendő tolvajok dolgát.

A házukra telepített biztonsági kamerák tanúsága szerint egy szőke nő állt meg az autójával a tornácuk előtt és elveszi a csomagjukat.

A csomagban, a Zakk által rendelt edzőcipő volt. Morrisesék dühösek voltak, de ugyanakkor, akcióba is léptek.

Lenyűgöző dolgot tettek, a neten elég hamar megtalálták a pontosan ugyanolyan edzőcipők kiárusítási listáját, és az eladó úgy nézett ki, mint az a nő, akit a kamera lekapott.

Morrisesék kapcsolatb léptek az eladóval, mintha érdelődő vásárlók lennének. Megállapodtak a találkozóban és megállapították, hogy ugyanaz a nő volt, aki a tornácukról ellopta a csomagjukat. Zakk szóval tartotta nőt addig, amíg a rendőrség úton volt hozzájuk.

A nő, mivel nem akarta, hogy a hatóság rajtakapja, gyorsan visszaadta a cipőt. Minden, a nőtől kapott információt átadtak a rendőrségnek.

“Maga az egyik szomszédjától lopott, még akkor is, ha nem a közvetlen szomszédja vagyok, körbe kellett volna néznie,” mondta Morris.

Kérjük, ossza meg ezt a cikket, ha úgy gondolja, hogy Morrisesék helyesen cselekedtek!

videó érdekes érdekesség


Megtekintések száma: 22769


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet