2017 Január 09

Egy édesanya 4 éves gyermekét szoptatja, amikor egy ismeretlen beszól neki

2014-ben néhány magazin címlapja azzal volt tele, hogy édesanyák, a világ minden tájáról idősebb gyermeket szoptattak. Így, a What Would You Do? (Ön mit tenne?) című show-műsor úgy döntött, hogy vitaműsort rendez erről a témáról.

Rejtett kamerákat helyeztek el és színészek ültek a nézők között, mivel, látni szerették volna, hogy hogyan reagálnak az emberek, már nem elvárható korban, a szoptatásra.

Egészen kicsi babától, olyan 4 éves gyermekig, akit még mindig szoptatott az édesanyja, - mindenki reakciója más volt.

Az egyik színésző azzal próbálta az emberek figyelmét felhívni, hogy a negatív véléményét azonnal közölte, így mások is arra kényszerültek, hogy a kamera előtt kifejtsék, hogy egyezik, vagy különbözik a véleményük, és az eredmény, sokkoló.

Míg egyesek azonnal megmondák a szókimondó színésznőnek, hogy rosszul látja a dolgokat, a gyermeküket szoptató édesanyákkal kapcsolatban, két másik néző reakciója teljesen más volt, akik az iskoláskorú gyermeket látták, ahogy anyjuk mellét szorongatták.

Az igazság az, hogy a döntés, végső soron az anya dolga. Az emberek között mindig is lesznek nézeteltérések a témát illetően, de abban a helyzetben vagyunk-e, hogy megitélhessünk ilyen helyzeteket?

Ön mit tenne, ha látna valakit, aki egy édesanyát azért szid, mert a közel iskoláskorú gyermekét nyilvánosan szoptatja? Tudassa velünk véleményét!

Kérjük, ossza meg videónkat mindenkivel a Facebookon!

videó érdekes érdekesség


Megtekintések száma: 23222


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet