2017 Január 09

Sok szerencsétlenség történhet egy esküvőn, de, hogy egy menyasszony egy másik férfival pattanjon le, az egy olyan valami, amire senki sem számít.

Az alábbi klippben egy vőlegényt látunk, aki elfelejtette elvinni az esküvőjére a jegygyűrűket. Pánikba esett, felhívta egy barátját, aki a városban taxizott és elvitte neki a gyűrűket. A barátja ekkor egy járókelőt kért meg, hogy szaladjon be a gyűrűkkel a templomba és adja át a vőlegénynek. Egy vadidegentől ilyet kérni, nagy dolog, de az illető hajlandó volt megmenteni az esküvőt és ráállt.

De a vőlegény terve teljes egészében visszaütött, amikor a menyasszonya meglátta a hirtelen feltűnő, jószándékű, kedves idegent. Ott rögtön, az oltár előtt flörtölni kezdett vele, majd összetört szívvel otthagyta az elképedt vőlegényt. Sőt, még a szamaratánius férfi kezét is megragadja és visszaadja a gyűrűt a vőlegényének!

De, szerencsére, mindenki, aki ebben a történetben szerepelt, csak egy forgatókönyv szerepét játszotta el a Just For Laughs számára.

Nem csoda, hogy ez a vicc úgy terjedt a neten, mint egy vírus, több mint egy millióan nézték meg, amióta feltöltötték a YouTube-ra 2012-ben.

Amennyiben tetszett Önnek ez a vicces video, kérjük, ossza meg barátaival a Facebook-on!

videó vicces érdekes érdekesség


Megtekintések száma: 24174


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet