2021 Január 12

Élményt ajándékozni az egyik legjobb ajándék, mivel közös emlékeket generál. A Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben létrehoztunk háromféle csomagot, ezzel lehetőséget kínálva vendégeinknek arra, hogy konkrét „élmény-együttessel” lephessék meg szeretteiket.

Karácsonykor a szabad felhasználású ajándékkártyánkat ajánlottuk vásárlóink figyelmébe, ez annak az ötletnek egy továbbfejlesztett változata. Különlegessége, hogy korábban csak eseti jelleggel elérhető szolgáltatás is került a csomagba, ilyen például a páros masszázs, amikor két masszőr kolléga egy erre a célra kialakított helyiségben masszírozza a vendégeket.

Ez egy csodálatos közös program, feltöltődés, együtt megélt élmény lehet, ami exkluzív ajándék szülinapra, házassági évfordulóra, vagy más jeles alkalmakra. De nem csak a párokra gondoltunk, készítettünk egyéni csomagot is, amely az “én-idő” biztosítását hivatott szolgálni, valamint készült Maros kalandpart elemekkel kiegészített családi verzió is.

Ezek jelenleg megvásárolhatóak, beváltásra csak az újranyitást követően van lehetőség. Előnye, hogy ticketportal.hu-n keresztül otthonról is kinyomtatható a megvett részvételi jegy, de természetesen személyesen a recepción is elérhető. Részletekről az alábbi linken tájékozódhatnak:

https://hagymatikum.hu/paros-spa-csomag/
https://hagymatikum.hu/furdo-es-kalandpart-csaladi-csomag/
https://hagymatikum.hu/egy-nap-csak-onmagadert/

Makó, 2021. 01. 12.

Lajtosné Papp Noémi

fürdő divízióvezető

hagymatikum mako


Megtekintések száma: 10537


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet