2016 Augusztus 03

Nyilván senki sem szeretne teletömni egy hatalmas táskát, hogy azt cipelje egész nap magával: nézzük, a béreten, fesztiváljegyen és pénzen kívül mik azok a legfontosabb dolgok, amik jó ha nálad vannak:

Kézfertőtlenítő

Ezt különösebben magyaráznunk sem kell: bármikor és bárhol jól jöhet, ahol nem tudsz épp nagy hirtelenjében kezet mosni.

 

Ragtapasz

Reméljük, hogy kényelmes és strapabíró cipőben indulsz fesztiválozni, ám ha mégsem, jó ha van nálad pár darab ragtapasz a kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében. De akár a barátnőidnek is bármikor jól jöhet egy gyors megmentés!

 

Naptej

Ez az, ami kötelező eleme kell, hogy legyen a táskádnak, ha nem akarsz rákvörösen hazaérni az egésznapos bulizás után. Mindegy, hogy milyen világos a bőröd, ezek ellen az erős sugarak ellen bizony védelem kell!

 

fesztival-tulelokeszlet-ezt-vidd-magaddal-egy-napra

 

Termálvizes arcpermet

Ez nem a kötelező kategória, ám nagyon jól jöhet: ha meleged van, csak permetezd rá az arcodra és a testedre, és máris jön a rövid ideig tartó, ámde annál áldottabb lehűlés.

 

Pulcsi és esőkabát

Estefelé lehűlhet az idő, vagy akár egy kisebb-nagyobb zápor is elkaphat, így jó ha van nálad egy pulcsi, vagy egy esőkabát.

 

Nedves törlőkendő

A ToiToi wc-k sajnos nem a tisztaság mintaképei, így jó ha magaddal viszel egy kisebb csomagolású nedves törlőkendőt, ami akár wc papírként is funkcionálhat.

 

Mini izzadásgátló

Dögmeleg lesz, és sokat fogsz izzadni, így nem árt ha nálad van a kedvenc izzadásgátlód mini verziója, biztos ami biztos!

 

Mi az, ami szerinted még elengedhetetlen kellék egy egynapos bulizáshoz a fesztiválon?

 

Szerző: Medgyesi Tímea

 

Források:

http://www.pixabay.com

http://www.pinterest.com


Megtekintések száma: 12081


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet