2019 Augusztus 02

A luxusnak új értelmet ad a Fülöp-szigeteki Banwa Private Island Resort. A gyönyörű ingatlan Manilától érkező kétórás repüléssel érhető el, amely a világ legdrágább üdülőhelye. A helyszín tizenöt hektáros magánterületet kínál szállásokkal és rengeteg kényelmi szolgáltatással: többek között a pihenni vágyóknak lehetőségük nyílik úszni, búvárkodni és relaxálni a szomszédos Sulu-tenger tiszta kék vizében.

A hangulatos szálláshely legfeljebb negyvennyolc vendég befogadására alkalmas a hat vízparti villában, amely saját jakuzzival és egy medencével rendelkezik. Az üdülőhely általános elrendezésén kívül minden szobát személyesen készít a Manosa & Co a MAP HK és az Aquos csoporttal együttműködve. A padlótól a mennyezetig érő ablakok, amelyek a tengerre néznek csak újabb pozitív tényezők.

Az üdülőhely kiemelkedő eleme a gasztronómia, ahol lehetőség van a helyszíni ökológiai gazdaságból származó termékek és a környező Sulu-tengeren kifogott halak megkóstolására. A hotel saját mézet is készít, és táplálkozási specialista által ajánlott, egyedi ételeket kínál.

Via Luxurylaunches

drága luxus szép lélegzetellállító


Megtekintések száma: 19651


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet