2023 Október 24

A limitált kiadású WATERDROP X Rosie karácsonyi kollekció dizájnja egy igazi szupermodell tervezői munkáját dicséri. Az egészségtudatos életmód és a fenntarthatóság mellett elkötelezett Rosie Huntington-Whiteley az együttműködéssel az önmagunkkal és a bolygónkkal való törődésre szeretne inspirálni.

A vízfogyasztás népszerűsítését és az egyszer használatos műanyagok visszaszorítását küldetésének tekintő Waterdrop vállalat karácsonyi kollekciója az önmagunkkal és a környezettel való törődés gondolatiságát ötvözi. Az újrafelhasználható karácsonyi ajándékdobozba a SNOW fantázianevű Microdrink mellé védőtokban érkező boroszilikát üvegkulacsot, vászontáskát, neszesszert és meleg zoknit választhatunk. A Rosie Huntington-Whiteley által tervezett darabok fehér színe az ünnep tisztaságát és egyszerűségét, az aranyminta pedig a csillagos éjt, a hóesést vagy az ünnep finom ragyogását idézheti fel bennünk.

A SNOW Microdrink a karácsony ízvilágát eleveníti meg; tökéletes kombinációja a fanyar áfonyának, a szedernek és az édes almának. A 4-600 ml víz hozzáadásával üdítővé varázsolható italkocka a waterdrop® minden Microdrinkjéhez hasonlóan gyümölcsökből és gyógynövényekből készült, nem tartalmaz hozzáadott cukrot és mesterséges adalékanyagokat, laktóz- és gluténmentes, így számos diétába beilleszthető. Koffeinmentes, így gyerekek is bátran fogyaszthatják.

„Mindig is szimpatikusnak találtam a Waterdrop elköteleződését a fenntarthatóság mellett, és a küldetésük, hogy csökkentsék az egyszer használatos műanyagok mennyiségét, összhangban áll a saját értékeimmel” – nyilatkozta Rosie a Waterdrop vállalatról. „Szeretném, ha az együttműködéssel arra inspirálhatnám az embereket, hogy egészségesebb döntéseket hozzanak a mindennapokban, és szem előtt tartsák a környezet védelmét” – tette hozzá a szupermodell-színésznő, aki a vele készült beszélgetés során kiemelte, hogy a megfelelő hidratálást létfontosságúnak tartja az általános jó közérzet és a belső egyensúly megteremtéséhez.

A karácsonyi csomagolást kapott italkocka és a hozzá tartozó kiegészítők kizárólag az ünnepi időszakban elérhetőek a Waterdrop webáruházában:

SNOW


Megtekintések száma: 106107


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet