2020 Június 26

Az utazási tilalom miatt előfordulhat, hogy a saját országától eltérő országban történő munkavállalás nem szerepel a teendők között. Ha igaza van, ha figyelembe veszi a bázis megváltozását - íme néhány információ, amely hasznos lehet az Ön számára. Bemutatjuk Önnek a világ legdrágább városai listáját a 2020-as évre, a Mercer újonnan megjelenő Cost of Living költségeiről készült felmérés szerint.

Noha a világjárvány teljes hatását valószínűleg nem veszik figyelembe a beszámolóban, a legfontosabb helyen Hongkong szerepelt, a harmadik, illetve a hatodik helyen pedig Tokió és New York követi. Meglepő módon a tíz legdrágább város közül hatban szerepelnek ázsiai nevek: Szingapúr az ötödik, Kína pedig Sanghaj és Peking hét, illetve tíz. Az alsó kategóriában kevés volt Tunisz Windhoek, Namíbia és Taškent.

Mercer ezt kommentálva kijelentette: "Különböző tényezők, ideértve a devizák ingadozásait, az áruk és szolgáltatások inflációjának költségeit és a szállás árait járulnak hozzá a külföldi munkavállalók külföldi csomagjainak költségeihez." Noha a lista összesen 209 globális úti célt tartalmaz, az alábbiakban látható a 2020-as év tíz legdrágább városának kivonata:

1. Hong Kong (Kína)

2. Ashgabat (Türkmenisztán)

3. Tokió (Japán)

4. Zürich (Svájc)

5. Szingapúr

6. New York City (USA)

7. Sanghaj (Kína)

8. Bern (Svájc)

9. Genf (Svájc)

10. Peking (Kína)

forrás: Luxurylaunches


Megtekintések száma: 22049


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet