2018 Március 07

Manapság ha egy profi fotózást szeretnél, akkor mélyen bele kell ásnod magad az internet bugyraiba, hogy megtalálhasd a megfelelő szakembereket. Van egy jó hírünk!

Ha épp abban a cipőben jársz, hogy fotózásra adnád a fejed, ezt a cikket mindenképp érdemes elolvasnod! Összeszedtük neked azt a 6 legfontosabb dolgot, amiben a Boldogság Gyár a segítségedre lehet. Legyen szó esküvőről, családi vagy modellfotózásról, most mindent megtudhatsz, hogyan csinálja ezt egy igazán profi csapat.

Tegyük fel, hogy esküvő előtt állsz, kereshetsz fodrászt, sminkest és egyéb szolgáltatót külön, vagy választhatsz egy olyan csapatot, mint a Boldogság Gyár, ahol mindent egyben megkapsz.

1. Az első dolog, amiben a Boldogság Gyár egyedülálló az az, hogy összeszokott, professzionális csapat varázsolja ellenállhatatlanná a külsőd.

A nagy nap akkor tud tökéletes lenni, ha olyankor már minden csak rólad szól és nem kell elveszned az apró feladatok rengetegében, mert a Boldogság Gyár csapata már mindenre gondolt helyetted.

2. A második érv, hogy ők egy divatvilág szakembereiből összeállt egység.

A Boldogság Gyár csapatának tagjai:

 • 2 fodrász
 • 5 sminkes
 • 2 fotós
 • 1 esküvői ruhatervező
 • 1 virág dekoratőr

Profiljukban szerepel a smink, a haj és az esküvői szolgáltatások, valamint családi-, kismama- és modellfotózás is.

3. A harmadik érv a történetükben rejlik, mely majdnem három éve kezdődött el, és azóta számtalan élménnyel gazdagodott. A Boldogság Gyár alapkövét, az alapítók szenvedélyes szeretete szövi át hivatásuk iránt.

2015-ben Zsófi már 3 éve dolgozott a szakmájában, fodrászként. Nagyon szerette, amit csinál, a fejében mégis ott motoszkált egy gondolat, hogy létrehozzon valami újat, valami többet, valami egyedit. Egy olyan vállalkozást szeretett volna, ahol álmok válnak valóra. Kupcsik Dóri fotóssal, illetve Székely Zsuzsi és Sződy-Zétényi Vica sminkesekkel karöltve lefektették a Boldogság Gyár alapelveit. Elhivatottságuk és töretlen munkakedvük híre gyorsan elterjedt, ennek következtében sorra érkeztek a felkérések fotózásokra.

Elérkezett az idő a bővítésére, csatlakozott a csapathoz:

 • Csóra Piri - esküvői ruhatervező
 • Udvari Brigitta - virágdekoratőr
 • Benyei Betti - sminkes
 • Jászter-Simon Anita - sminkes
 • Tóth Claudia - sminkes
 • Szatló Gábor - fotós
 • Bor Tamás - fodrász

4. Többek ők, mint szolgáltatók!

Olyanok, mint egy igazán összetartó, nagy család. Nem csak munkatársak, hanem barátok, akik mindenben számíthatnak egymásra. Küldetésük, hogy elképzelt vágyak és álmok valósággá váljanak.

Sokoldalú, dinamikusan fejlődő csapat az övék, akik nem csak lelkesek, profik, naprakészek, hanem tapasztalatukkal és tudásukkal az évek alatt létrehoztak egy új irányt.

5. Ha még több kell, akkor sem riadnak vissza.

Hátuk mögött áll már rengeteg tapasztalat, ismert csapattagok és neves partnerkapcsolatok, mint például a Fészek Fotó Stúdió, az Art Mona Design és a Dreamcatcher Team esküvői csapat, ezen felül rendszeresen dolgoznak együtt esküvői magazinokkal.

6. Finomhangolás, amikor már a legapróbb részletek is tökéletesen kidolgozásra kerülnek.

Kapcsolatban állnak zenekarokkal esküvőszervezőkkel, ceremóniamesterekkel, izgalmas helyszínekkel, stúdiókkal.

Szeretnél egy összeszokott, profi és lendületes csapattal készülni a nagy napra? Keresd meg őket bátran, és az elképzeléseidből valóság lesz. Budapesten és országszerte egyaránt várják a felkéréseket. 

Mert ez a Boldogság Gyár.

Tevékenységük mottója:

„Célunk a belső és külső szépség felszínre hozása, önbizalom növelés, emlékek megőrzése képek formájában, csodás, nem mindennapi környezetben. Minden ember szép, erre megoldás a Boldogság gyár, nálunk garantált a jókedv, a gördülékeny munka és a csodás fotók.”


A csodás Boldogság Gyár csapata bemutatkozott magazinunknak:

Dóri: Kupcsik Dóri vagyok, alias Cherra. 10 éve vagyok szerelmes a fény világába, 4 éve pedig hivatásszerűen foglalkozom a fotózással. Imádom a szakma minden részét. A kreativitást, a fény játékát és legfőképpen a modelleket. Minden ember egy külön egyéniség, hihetetlenül izgalmasnak találom, hogy kivétel nélkül mindenkiben meglátom a szépet. Én önbizalmat adhatok nekik, ők pedig mindig valami újat tanítanak nekem.

Gábor: Szatló Gábor vagyok, fotográfus. 2012-ben döntöttem úgy, hogy a fotózás fogja betölteni életem nagy részét. Minden nap fejlesztem magam és próbálok minél több technikát elsajátítani, hogy amikor ellátogatsz hozzám a legjobb formádat tudjam megörökíteni. Mindenkiben benne van az a plusz, amiről ő lehet nem is tud, ezért nekem az a célom, hogy a fotókon ezt ő is meglássa.

Zsófi: Több mint 6 éve dolgozom fodrászként, közel félezer fotózás és számtalan menyasszonyi frizura van mögöttem. Ezeknek köszönhetően folyamatosan tapasztalatokkal, kapcsolatokkal és barátokkal leszek gazdagabb. A fodrász és vendége közötti viszony a bizalomra épül, ez a legfontosabb! Nagy öröm számomra, hogy nagyszerű emberek bizalmát nyerhettem már el, és remélem, minél több embernek okozhatok örömet egy jól kiválasztott, tökéletesen elkészített frizurával. A fodrászat egy gyönyörű hívatás, ami soha sem okozott számomra terhet, a szakmám a hobbim és a szerelmem egyszerre.

Tomi: A nevem Bor Tamás, "Mesterségem" címere fodrász. 2008 óta próbálom vendégeim önfegyelemű tincseit megzabolázni – töretlen lelkesedéssel és mindennapi sikerekkel. A lényeg, hogy ezzel egy gyerekkori álom vált valóra, szóval mondhatni szerelem munka az enyém! Számomra fontos a precíz, lelkiismeretes munkavégzés, amivel végeredményként - és remélem szerény személyem jelenlétével is - boldogságot tudok adni közvetlenül az embereknek!

Piri: Fő tevékenységi köröm az esküvői, alkalmi és hétköznapi ruhák méretre készítése. A tervezéstől a kivitelezésig segítek megvalósítani a megrendelők elképzeléseit, vágyait és álmait. Fontos számomra a minőségi alapanyagok használata, ezért olasz, francia és spanyol anyagokkal dolgozom legyen szó csipkés esküvői ruháról vagy akár kosztümkabátról. Folyamatosan követem a nemzetközi design trendeket, hogy modern, könnyed és elegáns ruhákat tudjak alkotni minden korosztály számára. - Filozófiám: elegáns nemzetközi divatnak megfelelő kifinomult ruhák megalkotása.

Brigi: Nekem egy igazi szerelem szakmám van. 10 éve kerültem erre a pályára, bár a virágok szeretetét sokkal régebbről hozom magammal, egy virágos nagymama és dédnagymama mellett nem is volt nehéz rajongásig megszeretni minden csodát, amivel alkothatok. Megfelelő virágot választani sokszor nehéz, az én dolgom az, hogy megmutassam Neked az összhangot a fajták, a színek, a formák és a különböző hangulatok között, hogy ebben a formában is őrizzétek egy csodás nap emlékét.

Anita: Jászter-Simon Anita vagyok, sminkes, maszkos. 5 éve hódolok ennek a csodálatos szakmának. Hivatásom és szenvedélyem a nőkből kihozni a maximumot a smink eszközével. Fantasztikus érzés, mikor a hölgyek visszanyerik önbizalmukat, magabiztosságukat és csak úgy ragyognak kezeim munkája által, legyen szó fotózásról, esküvőről, vagy forgatásról. Specialitásom az airbrush sminktechnika, továbbá a filmes maszkok.

Zsuzsi: Székely Zsuzsi vagyok, sminkes. 2013 óta foglalkozom sminkeléssel, szépségtanácsadással, 2016 óta pedig már sminkoktatással is bővítettem szolgáltatásaim körét – mind lakossági irányban, mind pedig szakemberek továbbképzése terén. - Hiszek abban, hogy egy olyan smink, mely passzol a saját stílusunkhoz, saját vonásainkhoz, az alkalomhoz, és összhangban van elvárásainkkal, illetve az aktuális trendekkel, képes kihozni belőlünk a legszebb énünket.

Clau: Kislánykoromban mikor megkérdezték, hogy mi szeretnék lenni, mindig azt válaszoltam: - szuper modell; állandóan festettem magam a gyerek smink palettámmal és lakkoztam a körmöm a lemosható lakkommal. Aztán ahogy teltek az évek rájöttem, nem is a rivalda fény vonzz igazán, hanem sokkal inkább a velejáró forgatag, a sok smink, a kreatív önkifejezés színek segítségével, egy arc előnyös vonásainak kiemelése, ami ezáltal egyensúlyba kerül a “viselője” belső értékeivel.

Vica: Sződy-Zétényi Vica vagyok, okleveles sminkmester. 2010 óta foglalkozom smink tanácsadással, oktatással, nappali, alkalmi sminkek és speciálisan menyasszonyi sminkek készítésével. A smink számomra arra való, hogy kiemeljem vele a szépséget. Az általam készített sminkekben is fontosnak tartom, hogy a viselője a tükörbe nézve felismerje, gyönyörűnek és magabiztosnak érezze magát.

Betti: Somodi-Bényei Betti vagyok, és immáron 14 éve a sminkelés és szépítés szerelmese. Mint minden szakmabelinek, nekem is van egy fő irányvonalam, ami esetemben a szépítő, kiemelő alkalmi sminkek, valamint a glamour sminkek elkészítése fotózásokon, rendezvényeken. Tőlem ugyan távol áll a sminkversenyek világa, ugyanakkor az esküvők világa még annál is közelebb! Kismamaként a 2018-as szezont idén kihagyom, de terveim szerint 2019-től újra számíthat rám bárki, aki minőségi és professzionális sminkre vágyik.

Itt találod meg őket:

Facebook


Megtekintések száma: 75059


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet