2023 Február 16

Ezeknek a nőknek nem arról szól az egész, hogy lovagoljanak egyet, aztán ölelkezzenek egy jót. A szexnek hatalommal kell ellátnia őket, és minden vágyat kielégítőnek. Annak érdekében, hogy elérjék ezt a szexuális nirvánát, nyitottnak kell lenniük mindenre és el kell vetniük azt a képzetet, hogy a szex régimódian jó csak. Ezért néhány nő megosztotta velünk a titkukat arról, hogy milyen dolgokat vittek végbe ahhoz, hogy észbontó jó szex-élményben legyen részük:

Ne az orgazmus legyen a lényeg, így fogsz átélni olyan dolgokat, amelyek igazán számítanak
10-szextipp-noktol

“A férfiak csak azt tartják szexnek, amikor orgazmusuk van,” mondja Maria, egy 27 éves bolti eladó. “Akkor én miért elégednék meg egy „majdnem jó volt”-tal?”
A nőknek nem kellene az orgazmusra lehetőségként tekinteniük. Inkább egy olyan célnak kellene látniuk, ami mindenkinek megadatik. Ha az élvezet miatt imádsz szexelni, akkor nyugodtan próbáld elérni az orgazmust a partnereddel, és, ha nagyon jó vagy, akkor talán sikerül együtt eljutnotok a csúcsra.

Ne szégyelld kimondani a véleményed!
10-szextipp-noktol

(Mi a baj, apuci?)

Eliza, a 29 éves pszichológus szeret tanár lenni a hálószobában. “Elmondom a partnereimnek, hogy hogyan szeretném, ha megérintenének. Aztán kuncogok és sikítok, hogy megerősítsem abban, hogy jól csinálja-e a dolgokat. Tudatom a pasikkal, hogyan juttathatnak el a csúcsra.”
Ne félj egy-két dolgot kérni. Mellesleg, a szex egy intim dolog, hacsak nem egy nagy közönség előtt csinálod. Így a kéréseknek nem kellene cikinek lenniük. Ha szükséged van egy kis hízelgésre, mielőtt kiordítanád az erotikus vágyaidat, akkor próbáld lassan adagolni a dolgot. Például próbáld a pasit lassan az erogén zónáid felé terelni, mondjuk azzal, hogy azt mondod neki, simogassa a melleidet, miközben csókol téged. Ne feledd, egy apró kéréssel is nagy dolgokat lehet elérni.

Töltsd fel a szexuális életed
10-szextipp-noktol

“Egyszer, az egyik pasimmal összeköltöztünk, a pezsdítő szexből egyből unalmas, majdnem alvós dolog lett, miközben én váltogattam a tévécsatornákat. Találtam egy ízléses pornót az egyik csatornán és a látottak beindítottak minket. Így akármikor feltöltődést igényel a szexuális életünk, kikölcsönzünk egy erotikus videót,” meséli Sadie, egy 28 éves szerkesztő.
A hosszútávú kapcsolatokkal az a probléma, hogy a szexuális életüket néha fel kell pezsdíteni. Minél több újdonságot visztek az egészbe, annál nagyobb az esélye, hogy nőni fog a szexuális horizontod.

Szinte mindenhol be tudsz indulni
10-szextipp-noktol

“Elképzelem a kedvenc fantáziáimat—elképzelem magam teljesen pucéran,” ismeri be Cassie, egy 29 éves recepciós. “Akár az asztalom mögött ülök a munkahelyen, akár az edzőteremben vagyok, elképzelem, hogy a ruháim egy kupacban hevernek a földön és, hogy több tucat férfi szem vizslatja a testem.”
Ahhoz, hogy feltöltsd a szexuális vágyaidat, nem igazán szükséges megtenni az adott dolgokat. A nők bárhol, bármikor képesek felpörgetni magukat, amíg elég kreativitással rendelkeznek. Ha nincs jó képzelőerőd, akkor kezdd azzal, hogy egy picit a csuklódra fújsz a pasid kedvenc parfüméből, vagy vegyél fel egy selyem alsóneműt, amivel eléggé szexinek érzed majd magad. Susan Block, szexuál terapeuta azt javasolja: ”Szakítsunk időt minden egyes érzékre—érintés, ízlelés, hangok, illatok és látvány, ami beindítja a vágyerőnket.”

Viszonozd a szívességet és kérdezd meg, mit akar a pasi
10-szextipp-noktol

Christina, egy 25 éves asszisztens mesélt egy incidensről, amikor a szexpartnere tanította meg pár dologra. “A jelenlegi partnerem megmutatta, hogyan dörzsöljem a szatén bugyimat a heréihez, miközben haladok lefelé rajta. Ez az élmény nagyon kikészítette őt—Sokszor félek, hogy a szomszédok a rendőröket fogják ránk hívni.”
A legtöbb férfinak is van kérése, de az esetek többségében ugyanannyira hallgatnak róluk, mint a nők. A nők talán úgy vélik, hogy így kevésbé felemelő az érzés, de a szexnek mindkét fél részére elragadó élménynek kell lennie. Az is segít, ha a partnered megőrül érted azért, mert hajlandó vagy meghallgatni a titkos vágyait, amiket később talán sikerül valóra váltani. Mellesleg, ha minden jól meg, akkor rövid időn belül isteníteni fog téged.

Vinni kell egy kis vágyat minden dologba
10-szextipp-noktol

Dina, egy 33 éves ápolónő nem engedi, hogy a munkája az érzékiségének az útjába álljon. “A szexualitás egy olyan dolog, amit éjjel-nappal űzni kell, nem pedig egy olyan tevékenység, amit csak 20 perces intervallumokban kell alkalmazni. Ezért is van az, hogy például felkelek korábban, hogy megmártózzak egy finom fürdőben, ahelyett, hogy egy ötperces zuhanyzáson esnék át. Vagy inkább selyemharisnyát viselek a drogériákban kapható harisnyák helyett.”
A szexualitásodra nem kell úgy gondolnod, mint egy villanykapcsolóra, amit fel-le kapcsolhatsz. Bizonyos helyzetekben, mint például a munkahelyeden picit háttérbe szorulhat a szex, de nem kell mindig így lennie. Akárcsak Dina esetében, bármilyen szituációban felpezsdítheted magad. Ahogy Susan Crain Bakos, a Szexuális Tippek írója mondta: “A remek szeretők integrálják a vágyat minden elvégzett dologba, hogy egész álló nap érzékinek érezzék magukat.”

Engedd szabadon a szex-istennőt

10-szextipp-noktol

“Szex előtt szoktam egy kicsit sztriptízelni—először csábítóan elkezdek vetkőzni a pasim előtt, aztán seggrázással fejezem be az egészet,” mondja Rebecca, aki egy 29 éves terapeuta.
Továbbá kiemelte, hogy a teste nem annyire irigylésre méltó, mint Jennifer Lopez teste, de ettől nem apad a magabiztossága. “A jelenlegi párom inkább van együtt egy magabiztos nővel, mint egy 90-60-90-es adottságokkal rendelkező csajjal, aki túl félénk ahhoz, hogy megmutassa az alakját.”
Ne feledjétek, a magabiztosság egy kulcselem. A tested így is egy ajándék a partnered számára, és minél többet kérkedsz vele, annál jobban fogja élvezni. Kezdd el lassan, ha nem vagy eléggé biztos a dologban, és, ha a pasi kezd olyan jeleket küldeni, amelyek szerint élvezi a dolgot, akkor engedd szabadon az érzéki istennőt.

A szex prioritásnak számít

10-szextipp-noktol

“Amikor a munkahelyen eltöltött nehéz nap után hazatérek, akkor eszemben sincs a szex,” mondja Amie, egy 27 éves nő, aki asszisztensként dolgozik. “De ahelyett, hogy kizárnám teljesen a barátomat, inkább újra beindítom a vágyaimat úgy, hogy elkezdem őt csókolgatni, és ahogyan ő átölel közben. Akkor éjjel a szeretkezésünk talán nem észbontó, de jól esik. És, ha jól érezzük magunkat egymás társaságában, attól csak erősebb lesz a kötelék köztünk.”
Nem számít, néha mennyire nem kívánod a szexet, az élet sokszor kihozza belőled a legjobbat. Beszélünk itt a menstruációs görcsökről, a stresszről, a bizonytalanságról és a megnövekedett hormontermelésről. De azoknak a nőknek, akik úgy általában imádják a szexet, két dolog marad: vagy irány az ágy, vagy irány beindítani a szexualitást. Ez azért van, mert tudják, hogy a szex és a szenvedély megszabadít a stressztől, amit az élet eléd tár.

Először magadtól tanulj

10-szextipp-noktol

Kerry nagyon szereti a férjét, de ennek ellenére sok időt tölt magával. “A férjem állandóan megköszöni nekem, hogy ilyen jó szexuális életünk van. Mindig van alkalmam megtalálni a legbelső forró pontjaimat, és tanítom magam, hogyan lehet számos, észbontó orgazmusom.” Igen, a maszturbálásról van szó. Azok a nők, akik szoktak maszturbálni, jól ismerik a testüket, így nekik nem okoz problémát megtalálni az élvezeti zónákat. Ez egy egyszerű, önálló tanulási módszer, amit a legközelebbi együttlétkor alkalmazhattok. De ne feledd, hogy minél jobban irányítasz, annál szexisebbé válsz a partnered szemében. Még a tanárok sem szokták bánni, ha sikerül a partnerüknek megtanítani egy-két új dolgot, amiket maguktól elsajátítottak. Christi, 32 éves tanárnő az alábbiakat mondta: „Amikor egy pasi nem találja a G-pontomat, akkor finoman megfogom az ujjait és odavezetem őt.”

Titkos, mesteri szex-mozdulatok

10-szextipp-noktol

Mary, 26 éves ékszertervező egy szokatlan módot talált a szexualitásának a felpezsdítésére. “A legtöbb nő a pasikat egy öv alatti simogatással próbálja élvezetre bírni, ezért én a pasim kevésbé ismert erogén zónáira koncentrálok,” Szerinte a dolog, ami felizgatja a pasikat, az a bőr a hüvelykujj és a mutatóujj között. Talán ez egy kicsi egyszerű dolog, de Mary pasijának rendkívüli élvezetet biztosít, amit talán sosem fog elfelejteni. Ezért hát próbáljatok megtanulni pár új, titkos szex-mozdulatot, amit a partneretek sosem fog elfelejteni, és amitől egyre jobban fog kívánni téged. Ne félj meglépni mindent és előhozni magadból azt a merész dívát, akit oly’ régóta rejtegetsz!

Nézd meg ezt a videót!


Megtekintések száma: 35812


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet