2017 Október 07

A Halloween közeledtével ajánlunk figyelmedbe néhány nagyon látványos és kreatív töklámpás díszítési ötletet, hogy a tied legyen a legszebb töklámpás az utcában!

Vészesen közeleg a Halloween, és még nincs ötleted, hogy milyen töklámpást készíts, amit fel is mersz vállalni, és kitenni a házad előtti teraszra, vagy a szobába?

Ha ezeket az ötleteket végignézed, és valamelyiket megvalósítod, garantáljuk neked, hogy nem kell majd szégyenkezned!

Ez az első ötlet nem is annyira bonyolult, bár elsőre annak néz ki. Különféle módszerekkel nagyon könnyen ki lehet lyukasztani a tököt, miután a tetejét leszelve kikapartuk a belsejét. Ha belehelyezünk egy mécsest, miután elkészültek, apró fénypontokat vetítenek a teraszunk, vagy a szobánk falára.

Na, ez már picit bonyolultabb, de ha nem félsz, ha valami elsőre feladja a leckét, érdemes kipróbálnod ezt az ötletet. Komplex ugyan a megvalósítása, de ha imádod a kreatív, gondolkodásra bíró feladatokat, akkor ezzel remekül elszórakozol majd. És nem utolsó sorban olyan gyönyörű lesz a végeredmény, hogy mindenki irigyelni fog!

A színes, éjszaka sötétjében fénylő töklámpásokkal feldobhatod a környezeted, és biztos lehetsz abban, hogy az után sétálva már messziről észreveszik, hogy milyen gyönyörű és bámulatos munkát végezték ezekkel a tökökkel.

Ha szereted a macskákat, és meg szeretnéd őket tök formájában is örökíteni, akkor ez egy remek ötlet a számodra. Nem egyszerű elkészíteni őket, de ha megvannak, a látvány kárpótolni fog érte. csak nehogy a saját macskáddal is összetéveszd őket éjszaka!

Ha figyelemre vágysz, és akarsz valami igazán szokatlant készíteni a témában, akkor fesd rá az univerzumot a töklámpásodra. Vegyél különféle színű festéket, és fröcsköléssel fesd rá a világegyetem elkápráztató végetlenjét.

A tököket nem csak töklámpás készítésére lehet felhasználni. A kisebb tököket remekül lehet hasznosítani, ha asztaldíszt készítünk belőlük a képen látható módon. Így a vacsora közben is átjárja a családot a Halloween meleg hangulata.

A töklámpásod nem csak komor humorral lehet fűszerezni. Készíthetsz kifejezetten vidám színeket magán viselő tököket is, például olyanokat, melyek egy süti képét imitálják. Ezek egyszerre viccesek, érdekesek, és aranyosak. És ha rájuk nézel, hamar megéhezel!

Ha a szolidabb színeket kedveled, de nem akarsz megfeledkezni a csillogásról, akkor ezeket a tököket neked találták ki. Szolidak nem hivalkodnak, de mégis emlékeztetek az ünnepekre.

Drágakövekkel kirakott tököket azoknak ajánlunk figyelmébe, akik szeretik felhívni magukra a figyelmet, és egy egyszerre komor és elegáns hangulatot akarnak varázsolni maguk köré.

Ha igazi színes egyéniség vagy, akkor pedig használd fel a világ létező összes színét, és kend, mázold vagy fröcsköld rá a töködre, hogy megkapd a szivárvány minden árnyalatát. 

Ettől lesz igazán üde színfolt a Halloweeni tököd a lakásban. Akárhányszor ránézel, a vidámság, és a boldogság fog majd el.

Bármelyik ötletet is próbálod ki, előtte OSZD MEG másokkal is a cikket, hátha találnak kedvükre való ötletet közöttük!

top10 ötletek dekoráció halloween díszítés


Megtekintések száma: 32034


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet