2022 Március 26

Listában vezeted, hogy melyik sorozatod megy éppen, melyik van szüneten és mikor jön vissza – sőt, még azt is vezeted, melyiket kaszáltad el.

Ha a kasza-dara-spinoff szavak közül egyik sem hangzik számodra úgy, mintha valami ördögtől való dolog lenne, sőt, gyakorta használod is őket.

10-jel-hogy-sorozatfuggo-vagy

A sorozatnézés számodra egy rituálé, egy szent rituálé, amit senki – ismétlem, SENKI – nem zavarhat meg. Hess-sicc a közeledből, te most sorozatot nézel!

Az ismerőseid-családod-barátaid onnan tudják, hogy épp kedvenc tevékenységeddel vagy elfoglalva, hogy hangos zokogás, vagy padlót verdesős visítás hallatszik a szobádból.

Mindig van egy kedvenc karaktered, vagy kedvenc főgonoszod akiért végigizgulod a részeket – azt viszont már megtanultad, hogy a Trónok harcában nem érdemes megszeretni senkit.

10-jel-hogy-sorozatfuggo-vagy

Nem érted, hogy lehet az, hogy valaki nem szeret sorozatot nézni, vagy nem ismer egyet sem – hát tudja az a szegény, hogy miből marad ki?!

Ha képes vagy lemondani egy jónak ígérkező baráti programot csak azért, hogy otthon bekuckózva, egy adag popcornnal a kezedben megnézd a kedvenc sorozatod újabb részét.

Ha hétfőn reggel csak amiatt kelsz fel, mert aznap jön ki a kedvenc sorozatod újabb része.

A legjobb online helyek, ahol mindig fent vannak az újabb részek, a legjobb feliratlelőhelyek – te bizony már majdnemhogy fejből kened-vágod mindent, így az összes ismerősöd hozzád fordul ezügyben.

Valóságos sorozatkalauz vagy – az ismerőseid mindig hozzád fordulnak tanácsért, hogy melyiket kezdjék el és melyiket ne, egyáltalán mi most a menő, vagy ugyanmár hát mikor tér vissza jövőre a Trónok harca? Te tudsz mindent.

Szerző: Medgyesi Tímea

Források:

http://www.ctnews.ca

http://www.ivillage.ca


Megtekintések száma: 110600


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet