2016 Július 17

Aludni

10-dolog-amit-egy-esos-hetvegen-csinalhatsz

A legkézenfekvőbb megoldás: ilyenkor mindenki tagjait húzza az az ólmos fáradtság. Dönthetsz úgy, hogy megadod magad neki, és visszabújsz a paplan alá szundikálni. Vagy még jobb: ki sem kelsz alóla. Egyáltalán.

 

Olvasni

Ha hét közben nincs időd a kedvenc könyveidre, most ideje elővenni őket és bekucorodni egy jó forró teával a kanapéra  és elveszni az olvasás csodálatos világában, kiszakadva egy kicsit a valóságból.

 

Sorozat / filmnézés

10-dolog-amit-egy-esos-hetvegen-csinalhatsz

Egy kis pattogatott kukorica, egy kis nasi és a kedvenc filmed / sorozatod, amit büntetlenül nézhetsz. Ha akarod, tarthatsz egy egész maratont is – hívd át a barátokat, és nézzétek együtt, az még jobb móka!

 

Rendezkedni

Ha a fentieknél egy kicsit tevékenyebb dolgot szeretnél végezni, akkor szedj rendbe valamit amit már régóta halogatsz – mondjuk a gardróbodat, vagy a sminktermékeket. Szanáld ki ami nem kell, és takaríts meg egy kis helyet!

 

Szépülni

10-dolog-amit-egy-esos-hetvegen-csinalhatsz

Tarts wellness-hétvégét otthon! Egy jó kis relaxáló habfürdő, arcmaszkok, pedikűr-manikűr: most végre mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül szakíthatsz egy kis időt magadra nyugiban.

 

Játszani

Legyél egy kicsit újra gyerek: társasjátékozzatok, vagy keress egy addiktív online játékot, esetleg üljetek le a konzol elé – hidd el, szuper jól fogtok szórakozni!

 

Mozogni

10-dolog-amit-egy-esos-hetvegen-csinalhatsz

Ha érzel magadban erőt ahhoz, hogy megmozdulj, rakj be valami szuper tornavideót és mozogj! Felfrissít és büszke leszel magadra a végén, másnap pedig boldog mosollyal az arcodon konstatálhatod a sajgó izomlázat a tagjaidban.

 

Sütni-főzni

Ha nem kell rohannod sehová, nyugodtan ki tudod használni az időt arra, hogy süss-főzz valami finomat. Ott az a sütirecept, amit már mióta ki akarsz próbálni? Próbáld ki, lepd meg vele magadat, vagy a családodat!

 

Rajzolni, kreatívkodni, a hobbidat űzni

10-dolog-amit-egy-esos-hetvegen-csinalhatsz

Ha van valami hobbid, most nyugodtan űzheted, legyen szó akár rajzolásról, festésről, varrásról vagy egyéb másról, most biztosan akad időd rá.

 

Csajos estét csapni

Hívd át a barátnőidet, és szervezzetek egy csajos estét! Legyen szó akár egy kis laza borozgatásról, filmnézésről vagy szépítkezésről, garantáltan jól fogjátok érezni magatokat  - ha pedig ott is alszanak, jöhet a pizsiparti!

 

Szerző: Medgyesi Tímea

 

Források:

http://www.freutcake.com

http://www.juicemigourmet.com

www.comparethedalek.com

http://www.workouttrends.com

http://www.thegloss.com


Megtekintések száma: 11860


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet