2016 Április 14

Tegyük fel, hogy épp egy díjátadót nézel. A színészek és színésznők különböző, szebbnél-szebb ruhákban lépnek a vörös szőnyegre. Vannak köztük visszafogottabbak, akik csak tradicionális öltöny/nyakkendő kombóban jelentek meg. De vannak olyanok is, akik őrült színekben és egyedi dizájnokban pompáznak.
Mindenkitől megkérdezik, hogy milyen ruhát viselnek, és mindenki máshogy válaszol.
Minden személy jellegzetes kinézettel rendelkezik, de egy dolog közös bennük.

A foguk.

Egyenes, gyöngyház fehér fogaik vannak, amivel kitűnnek a tömegből. A megjelenés nagyon fontos tényező Hollywoodban, és a legjobb benyomást úgy lehet tenni valakire, ha van egy vonzó mosolyod.
A komikusok között talán akad néhány kivétel, de nem igazán látni olyan akció-, vagy romantikus filmekbe szereplő sztárokat, akiknek rossz foguk lenne. Sőt, már alapvető dologgá vált, így nem lepődünk meg, amikor egy filmben valakinek remek mosolya van.
Talán most azon tűnődsz, hogy ezek a színészek hogyan lehettek annyira mázlisták, hogy ilyen remek foggal rendelkeznek? Meglepődsz, ha megtudod (vagy nem), hogy a legvonzóbb szórakoztató személyek fogorvosi segédletre szorultak ahhoz, hogy remek mosolyuk legyen.
Vannak olyan filmsztárok, akik több ezer dollárt költöttek a fogaik kiegyenesítésére és kifehérítésére, hogy illeszkedjenek a hollywoodi sémához.

Íme, 10 celeb, akiknek nagyon drága a mosolyuk:

10. Morgan Freeman

Igen, még Hollywood legjellegzetesebb hangjának is meg kellett csináltatni a fogait. Habár az ünnepelt színész munkája időtlen, a fogai mindenképp megváltoztak az idő múlásával. Az idő múlásával besárgultak és eltorzultak. Hogy a mosolya szép maradjon, Freeman a kozmetikai fogászat segítségére szorult, ahol kiegyenesítették és kifehérítették a fogait. Még a lyukat is betöltötték, ami a két metszőfoga között alakult ki. Ez segített Freemannek abban, hogy idősebb korában is megkapjon néhány szerepet. De, ha már nem fogják felkérni filmes szerepekre, akkor is meg fog élni a szinkronszínészi munkájából. Egy ilyen helyzet nekünk sem jönne rosszul.
10-celeb-atalakulas-amit-nem-fogsz-elhinni

9. Miley Cyrus

Miley Cyrus fogai olyannyira megváltoztak, akár a személyisége. A Hannah Montana sztárja kiegyenesítette és kifehérítette a fogait, amikor úgy döntött, hogy a popkultúra ikonjává szeretne válni. Az ártatlan, vidéki tinédzserből extravagáns, figyelemhajhász popsztár szeretett volna lenni. Cyrus 15 éves korában vette igénybe a fogorvosok segítségét, amikor szintbe akarta hozatni a fogait, amelyek most már egyenesebbek és nagyobbak, mint valaha. Arról nem is beszélve, hogy mennyire fehérebbek. Cyrus fogai nagy részét képezik az imidzsének, mivel az lett a védjegye, amikor kinyújtja a nyelvét. Mondjatok, amit akartok Miley Cyrusról, de nehéz lenne nem észrevenni a gyönyörűen ragyogó, fehér fogait!
10-celeb-atalakulas-amit-nem-fogsz-elhinni

8. Zac Efron

A fiatal szívtipró, aki a High School Musical filmekkel tört be a köztudatba nem mindig rendelkezett remek mosollyal. Efronnak egy nagy űr volt a két metszőfoga között a karriere kezdetén, de fogszabályozók használatával idővel sikerült eltüntetnie azt az űrt. A fiatal színész ki is fehéríttette a fogait, miután levették róla a fogszabályozót. Efron állítólag 10.000 dollárt (~ 2,8 millió ft) költött a mosolyára. A filmekben általában egy fiatal, vonzó srácot szokott alakítani a filmjeiben, amit elég nehéz lett volna kivitelezni görbe fogakkal. Úgy tűnik, ez a 10 ezer dollár jó helyre ment.
10-celeb-atalakulas-amit-nem-fogsz-elhinni

7. Demi Moore

A hollywoodi színésznő egy azok közül, akiknek az évek során szükségük volt fogorvosi beavatkozásokra. Moore körülbelül 12.000 dollárt (~ 3,3 millió ft) költött a mosolyának fejlesztésére. Már a karriere elején kiegyenesítette a fogait, de ezután nem tetszett neki az alakjuk és a színük. A pénz többi része porcelán fogakra és lézeres fogfehérítésre ment el, hogy megkapja azt a mosolyt, amit mindenki csodál manapság. Moore néhány évvel ezelőtt azzal került a címlapokra, hogy kiesett az egyik foga, miközben az asztalánál ült. A képet közétette az interneten és elviccelődött vele.
10-celeb-atalakulas-amit-nem-fogsz-elhinni

6. T-Pain

A legtöbb sztár azért csináltatja meg a fogait, hogy azok fehérek legyenek. De nem T-Pain. Ő épp az ellenkezőjét tette. Az autotune-os rapper egy sárga gyémánt berakást készíttetett a fogaira 30.000 dollárért (~ 8,3 millió ft). A csillogó mosolya kitűnt a többi sztár mosolya közül és a híres rapper védjegyévé vált. Habár a világos színek ellenére az egész dolog nem csak fényt és csillogást hozott T-Painnek. Mint kiderült, az ilyen fogak árthatnak is neked. 2009-ben kitört négy foga, amikor felborult a golfkocsijával. Meg kellett műteni, hogy kicserélhessék az egészet, valamint különféle vágásokat és horzsolásokat okozott a szájában. Nyugton állíthatjuk, hogy nagy fájdalmat hozott T-Painnek (T-fájdalom) ez a menő fogsor.
10-celeb-atalakulas-amit-nem-fogsz-elhinni

5. George Clooney

Kérdezzetek meg 100 nőt arról, hogy ki a legjóképűbb férfi Hollywoodban, és 99 George Clooney nevét fogja megadni neked. Vagyis ez hülyeség. Mind a 100 az ő nevét mondaná. De Clooney-nak nem mindig volt ilyen mosolya. A színész körülbelül 30.000 dollárt (8,3 millió ft) költött a fogaira, hogy szebb legyen a mosolya. Clooney-ról köztudott volt, hogy őrölte a fogait, amikor stresszes helyzetbe került, amitől nem volt szép a mosolya. Porcelán koronát is kellett alkalmazni ahhoz, hogy meghosszabítsák néhány fogát. Lézerrel kezelték az ínyét, így a fogai jobban kiállnak. Ezeknek köszönhetően olyan mosolya lett, amit a nők abszolút imádnak.
10-celeb-atalakulas-amit-nem-fogsz-elhinni

4. Nicolas Cage

Az, hogy Nicolas Cage hajlandó szinte bármilyen szerepet eljátszani elhíresült poén lett a komikusok világában. Habár azt senki sem kérdőjelezte meg, hogy miért csináltatta meg a fogait. Cage az évek alatt megannyi fogászati kezelésen vett részt. Miután két fogát kihúzták egy szerep eljátszása miatt, akkor egy rakás koronát kellett készíteni neki. Az alsó fogsorán fogszabályozót is hordott, amit láthattunk a 2003-as 2003 Writer’s Guild díjátadón. Cage azután is átesett pár kezelésen, amikor levették a fogszabályozót a fogairól, hogy tökéletes mosolya legyen, amit ma is láthatunk nála. A fogai drasztikusan változtak karriere kezdete óta.
10-celeb-atalakulas-amit-nem-fogsz-elhinni

3. Tom Cruise

Tom Cruise vitathatatlanul a világ egyik leghíresebb embere. De még neki is szüksége volt fogászati kezelésekre. Cruise fogai elcsúsztak egymástól és elszíneződtek a 30-as éveihez érve. Elég sokat költött a kiegyenesítésükre és fehérítésükre, és most, 30.000 dollárral (8,3 millió ft) később elbűvölő mosolya van. Cruise fogai látszólag mindig érintetlenek maradtak a filmjeiben szereplő akciójelenetek és harcok ellenére is. Habár nemrégiben kitört egy foga, az egyik tavalyi akciófilmje forgatása alatt. Cruise másnap teljesen épp fogazattal tért vissza a forgatásra és azonnal elkezdett dolgozni. Remélhetőleg a dublőrének nem kellett ennyit költenie a fogára.
10-celeb-atalakulas-amit-nem-fogsz-elhinni

2. Victoria Beckham

A volt Spice Girl-nek mindenképp drága ízlése van. És ebbe beletartoznak a fogai is. A híres énekesnő 40.000 dollárt költött a fogaira, melyek miatt állítólag gyerekkora óta szégyellte magát. Koronákat és fogfehérítő kezeléseket alkalmaztak nála, hogy tökéletes mosolya lehessen. Annak ellenére, hogy ennyi pénz költött a mosolyára, nem sokat látjuk mosolyogni. Nemrégiben beszélt erről a problémáról, és elmagyarázta, hogy azért nem mosolyog, mert felelősséggel tartozik a divatközösségnek. Akkor ezek szerint a divatközösség megköveteli, hogy költs rengeteg pénzt egy olyan dologra, amit soha nem fogsz használni. Jól hangzik.
10-celeb-atalakulas-amit-nem-fogsz-elhinni

1. Lil Wayne

Lil Wayne egy teljesen új szintre emelte a fogápolást. A híres rappernek gyémántból készült „grillje” volt a fogain, melynek értéke 150,000 dollár (~42 millió ft) volt. Igen, 150.000 dollár. Lil Wayne-nek több pénz volt a szájában, mint amennyit a legtöbb ember egy évben megkeres. Csak gondolj bele, mennyit kell spórolni egy eljegyzési gyűrűre. Lil Wayne-nek drágább gyémántok vannak a szájában. Ha eladnánk a szájából, akkor egy házat vehetnénk érte. Lil Wayne fogai miatt el kellett halasztani a börtönbüntetését 2010-ben, amikor le kellett vetetnie. Megért ennyi pénzt....
10-celeb-atalakulas-amit-nem-fogsz-elhinni

Ezekben a celebekben egy közös dolog van (a fogukon kívül). Az, hogy hihetetlenül sikeresek.

Úgy tűnik, hogy ha megcsináltatod a fogaid, az egy nyerő ötlet Hollywoodban.


Megtekintések száma: 10150


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet