2016 Október 10

Ezzel a remek dekorációval egy pillanat alatt becsempészheted lakásodba a Halloween egyszerre bizarr és ünnepi hangulatát!

A halloween ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep október 31. éjszakáján, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak, bár mára már az egész világon elterjedt szokássá vált.

Így idehaza is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és az emberek is szívesen ünneplik, mert a halottak napjával ellentétben ez nem a szomorúságról és a fájdalomról szól.

Van benne egyfajta játékosság, egyfajta örömteliség, még annak ellenére is, hogy a Halloweenhez fűződő dekorációk nagy része komor, és alaposan meg van fűszerezve némi fekete humorral.

A teledíszített szobák, házak, teraszok ilyenkor különféle díszekben pompáznak. Töklámpások, seprűk, halott zombikra emlékeztető fejek kíséretében.

Van egy remek ötletünk, hogy te se maradj ki a Halloween őrületből, és egy remek, különleges díszítést próbálhass ki.

Egy boszorkány kalapot mutatunk be, melyet otthon könnyen elkészíthetsz, éjszaka pedig még mécsesként, éjjeli lámpaként is használhatod.

Egy pillanat alatt be tudod csempészni a Halloween hangulatát a házadba, ha kipróbálod!

Nincs is sok mindenre szükséged, mint anyagra, damilra vagy cérnára, és fényforrásokra. Nem érdemes gyertyákat használnod majd, mert ezek megégethetik a díszeket, és füstöt csinálhatnak.

Ellenben ha elektromos, vagy elemes fényforrást használsz, akkor nem kell félned attól, hogy egyik éjszaka porig égeted a házad. Az első lépésben magát a kalapod kell elkészítened. 

Ehhez ma már akár kész kalapokat tudsz venni, de ha magad akarod elkészíteni, az kicsit időigényesebb lesz, ugyanakkor nagyobb az élmény, és leköti az idődet a móka.

Más anyagokból is át lehet alakítani egyes dolgokat ilyen kalappá, ha tudod, mely helyeken kell őket összevarrni, hogy megkapd a felfelé csúcsosodva keskenyedő kalap alakját.

Ha ezzel megvagy helyezd bele a fényforrást, majd fúrj fel a mennyezetre apró lyukakat és fogasd fel a hatalamas kalapkákat a helyükre.

Ezekkel a nagyszerű és ötletes dekorációkkal garantáljuk, hogy méltán villoghatsz a barátnők előtt. Akárhová is helyezed őket, legyen szó a teraszról, vagy a ház egy belső helyiségéről, rögtön megidézi a Halloween igazi meghitt szellemiségét.

szórakozás dekoráció kreatív díszítés házilag


Megtekintések száma: 20795


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet