2020 Decemberr 18

Az OFF Kultúrszövőgyár egy egészen különleges hangulatú és szellemiségű kulturális központ és rendezvényhelyszín, melyet 2017-ben, a régi Újpesti Gyapjúszövőgyár kiürült épületeiben alakítottak ki, ötvözve a gyárhangulatot a legmodernebb, legújabb igényeknek megfelelő rendezvényterekkel, színházteremmel, próbatermekkel, irodákkal és egyéb kiszolgálóhelyiségekkel.

Több termét, megalakulása után szinte azonnal, birtokba vette a Magyar Nemzeti Balett, mindezzel beköltöztetve a kultúrát a falak közé.

Az elmúlt években színháztermében - sokszor máshol nem látható - tánc és színielőadásokat, önálló esteket, koncerteket, rendezvénytermeiben esküvőket, kiállításokat, PR-eseményeket és konferenciákat is tartanak.

A kialakult vendégkör folyamatosan bővül. Az OFF-ba járók megszokták, hogy a jó bulik, a kultúra és a közvetlenség mellett a rendszeres újdonság is nagyon fontos és itt marasztaló. Nálunk szinte minden korosztály megtalálja a számára izgalmas programokat.

Az utóbbi időszak legnépszerűbb eseményei az OFF klubkoncertek voltak. Egészen a járvány miatti tiltásokig minden második pénteken rég nem látott, népszerű zenekarok szórakoztatták a kikapcsolódásra vágyókat.

Utóbbi hetekben a rendezvények ugyan abbamaradtak, de a kultúra iránti igény nem.

Az OFF csapata nagyon fontosnak tartja, hogy a szórakoztatás mellett mindig adhassanak egy picit többet. Főleg, most, hogy az emberek nem tudnak kikapcsolódni járni, így az otthonukba kell eljuttatni a jól megszokott bulikat. Pontosan emiatt jött létre egy olyan ingyenesen látogatható csatorna, ahol saját gyártású, rendszeres, exclusive, online tartalmak segítségével folyamatosan megtalálható az OFF hangulat és szellemiség. Itt többek között klubkoncertek közvetítései extrákkal (beszélgetésekkel, próbákkal, öltözői elcsípett pillanatokkal). A koncerteket a témához passzoló, mégis rendhagyó interjúk teszik különlegessé. A zenészekkel olyan ismert emberek ülnek le beszélgetni, akik maguk is előadók és egy sokkal bensőségesebb aspektusból tudnak rávilágítani a felmerülő témákra.

Az OFF-csatorna a járványidőszak után is folyamatosan újabb és újabb tematikus videókkal fog bővülni, és remélhetőleg a járvány után az OFFline rendezvények és koncertek izgalmas háttéranyagai és egyéb tartalmai mellett a nézők igényeire támaszkodva kialakul egy új platform, amelynek követői létrehozzák az ONline OFF kulturális közösséget is.

www.offkultur.hu

www.facebook.com/offkulturszovo

www.youtube.com/channel/UCR9XEr4LQtUJAVnwHVR5OWA

www.offprogram.hu

www.offtv.hu

Rendezvénnyel, esküvővel, klubkoncerttel kapcsolatos információ:

Csobán Éva +3630-756-61-88

Nagy András +3630-346-97-11

Nagy Péter. +3670-603-81-36

Ricky kulturszovo rendezvenyhelyszin


Megtekintések száma: 13201


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet