2023 Augusztus 21

Nézett már tükörbe és kívánta azt, hogy bárcsak megváltoztathatna bizonyos vonásokat? Úgy vette észre, mintha sokkal kevésbé lenne feszes az arcbőre, elmélyültek volna a szája körüli ráncok, illetve elvékonyodtak az ajkai is, amelyek egyáltalán nem tűnnek olyan teltnek, mint korábban? Bár számtalan bőrápolási termék vagy sminktrükk segíthet elrejteni ezeket a tökéletlenségeket, ezek csak átmeneti megoldásokat kínálnak. Amennyiben hosszú távú megoldást keres a volumenhiányok megszüntetésére, kontúrok javítására, érdemes megfontolnia a hyaluronsavas ráncfeltöltést, archarmonizációt.

A hyaluronsavas ráncfeltöltés, archarmonizáció az évek során rendkívül népszerűvé vált, mint a biztonságos és hatékony módszerek egyike a bőr textúrájának javítására, az arc volumenének helyreállítására és az arcvonások fiatalítására egyaránt.

Ebben a cikkben közelebbről is megismerheti a hyaluronsavas arcfiatalítás részleteit, előnyeit és várható eredményeit is, hogy segítsünk Önnek eldönteni, érdemes-e belevágnia a kezelésbe.

Merüljünk bele!

Mit is jelent pontosan a hyaluronsavas ráncfeltöltés, harmonizáció és mennyire veszélyes?

A hyaluronsavas feltöltés lényege, hogy egy személyre szabott kezelési terv alapján töltőanyagot juttatnak be a bőr alá, amely helyreállítja a teltségét azoknak a területeknek, ahol csökkent a térfogat.

Ez a kezelés manapság már nem csak egy-egy ránc elsimítására képes: a megfelelő hyaluronsavak kiválasztásával és azok kombinációjával visszaállítható az arc fiatalsága anélkül, hogy természetes vonásai eltűnnének.

Az arcfiatalítás tehát sokkal több egy egyszerű ránctalanító kezelésnél: az orvosok arcemelést végeznek, visszaadva ezzel az arc természetes kontúrvonalát, illetve az arányok is optimalizálásra kerülnek.

A hyaluronsav sokoldalúsága lehetőséget adhat emellett hegek és akné nyomok eltüntetésére is, de akár az orr formáját, az ajkak dússágát vagy a szemöldök emeltségét is korrigálhatják.

Összességében tehát nem csak az arca fiatalítására számíthat, de annak formálásra is, nem véletlenül tartják számon az esztétikai klinikák az egyik legátfogóbb kezelésként.

A hyaluronsavas feltöltés előnye, hogy a szervezetben természetesen előforduló anyag, amely segít megőrizni a bőr hidratáltságát és feszességét, így felszívódás után sem kell kellemetlen, negatív mellékhatásokra számítania.

Az orvosi kezelés alapjai elmélyült anatómiai és elméleti ismeretek, illetve egyedi technikai megoldások és speciális koncepció segítségével került kifejlesztésre, így minimalizálható a mellékhatások száma.

Mely területeket érinthet az arcfiatalító kezelés?

Az életkor előrehaladtával elveszítjük az arcunk teltségét, ami a ráncok elmélyüléséhez vezethet. Ezt nem csak egy bizonyos területen észlelhetjük, de akár az arc különböző részein megmutatkozó változások is aggodalmat ébreszthetnek Önben.

Nem kell azonban aggódnia, hiszen a hyaluronsavas arcfiatalítással akár 5-10 évvel ezelőtti önmaga is visszatekinthet a tükörből.

  • A száj és az orcák közötti barázda élesebb lehet, azonban ez töltőanyag segítségével újraformázható, visszaadva ezzel a fiatalos megjelenést.
  • Az ajkak esetében is teltebb megjelenésre vágyhat, azonban a hyaluronsav erre a problémára is megoldást nyújthat.
  • A szem alatti árokkal és a beesett szemekkel is felveszi a versenyt az arcfiatalítás, így elbúcsúzhat fáradt, szomorkás tekintetétől.
  • Emelt, hangsúlyos szemöldököt is elérhet hyaluronsavas feltöltéssel, így ha a szemöldök megereszkedéséről van szó, akkor sem kell búslakodnia.
  • Javíthatja az aknés és egyéb hegek megjelenését, azok mélységét is speciális a hyaluronsavas kezelésnek köszönhetően.

A kezelés menete

Amennyiben úgy dönt, belevág az arcfiatalító kezelésbe, érdemes olyan esztétikai klinikát választania, amely magas szintű szakértelemmel rendelkezik, emellett pedig innovatív környezetet nyújtanak Önnek a megújuláshoz.

A konzultációra vigye magával a gyógyszerei listáját, esetleg a közelmúltban végzett sebészeti eljárások papírjait is, emellett pedig célszerű a kezeléssel kapcsolatos összes kérését összeírni, hogy biztosan ne feledkezzen meg semmiről.

Ön és orvosa a következő témákat fogják érinteni:

  • eredmények
  • lehetséges mellékhatások
  • melyik típusú és mennyi hyaluronsavra lesz szükség
  • mennyi ideig tartanak az eredmények
  • utókezelés

Ezután kezdődhet a kezelés amely szinte fájdalommentes és a tervezést követően rövid időt vesz igénybe: ekkor orvosa az egyeztetett területekre juttat be hyaluronsavat.

Nincs szükség felépülési időre, huzamosabb ideig tartó pihenésre vagy fekvésre. Azonnal visszatérhet mindennapi elfoglaltságaihoz sokkal fiatalosabb vonásokkal!

Beszéljünk az eredményekről

Az arcfiatalítás hatása már a kezelés után látható, azonban a végleges hatása nagyjából 2 héttel a kezelést követően lesz igazán feltűnő: fiatalosabbá válnak az arcvonások, a ráncok pedig kisimulnak.

Azt, hogy mennyi ideig tart pontosan a kezelés eredménye, attól is függ, hogy milyen típusú anyag kerülhet felhasználásra, illetve az egyéni adottságok és a kezelési terület is meghatározza.

Az ajkakba került hyaluronsav hatása például nem tart olyan sokáig, mint az arc más területein, mivel az ajkak sokkal többet mozognak. Végső soron mindenki a saját szervezetének adottságai szerint metabolizálja a töltőanyagot, így az eredmények időtartama változó.

A legtöbb esetben nagyjából 9-18 hónapig élvezheti az arcfiatalítás teljes hatását, de pozitív hatásai hosszabb távon is mutatkoznak kezelés ismétlése nélkül is.

Ha úgy érzi, hogy szüksége van rá, újabb időpontokat ütemezhet be, amennyiben kezdenek visszatérni a ráncai vagy úgy érzi, bőre veszített a volumenéből.

A Porta Bella Vita az Ön esztétikai klinikája!

Amennyiben természetes és hatékony módszert keres fiatal arcvonásai visszanyerésére, a hyaluronsavas archarmonizáció tökéletes megoldás lehet. A Porta Bella Vita-nál tapasztalt, hozzáértő orvosok segíthetnek Önnek a legoptimálisabb kezelés fellelésében és a vágyott eredmény elérésében, miközben megőrizheti természetes vonásait.

Számos hyaluronsavas beavatkozást kínálnak, amellyel céljuk, hogy a pácienseknek a lehető legjobb és legkielégítőbb szolgáltatást nyújtsák, legyen szó az arc bármely területéről.

A Porta Bella Vita esztétikai klinika szeretettel várja mindennemű és korú páciensét, hogy biztonságos és fájdalommentes eljárásokon keresztül, csúcsminőségű eszközök és szakértő csapat segítségével tegyenek azért, hogy Ön visszanyerhesse magabiztosságát azáltal, hogy fiatalosabb önmaga tekint vissza a tükörből.

Akár arc-, bőr- vagy testkezelésre van szüksége, a Porta Bella Vita ezeknek széles skáláját kínálja, valamint átfogó konzultációt is biztosítanak az Ön számára, hogy jól tájékozott legyen és pontosan tudja, mi történik a kezelés során, és azt követően.

Amennyiben több évtizedes tapasztalattal rendelkező klinika szakembereket keres, akik elhivatott munkájukkal és szaktudásukkal az Ön maximális elégedettségére törekednek, akkor nem is kérdés, hogy a Porta Bella Vita lesz az Ön esztétikai klinikája!

Kiváló minőségű gépek és anyagok, biztonságos és fájdalommentes kezelések, eredményes eljárások: válassza a Porta Bella Vita szolgáltatásait és alakítsák ki együtt személyes kezelési tervét!

arcfiatalítás portabellavita.hu hyaluronsavas


Megtekintések száma: 53167


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet