2018 Május 03

Az újságokban, tévében, reklámokban olyan hölgyekkel találkozhatunk, akik rengeteg smink és Photo shop segítségével földöntúli szépségnek tűnek. Mivel a csapból is ők folynak és az, ha megvesszük ezt vagy azt a terméket mi is ilyenek lehetünk teljesen eltorzult a kép a valódi emberekről. Szerencsére manapság egyre többen ismerik fel ezt a problémát és hirdetik a természetességet és saját magunk elfogadását.

mitol-lesz-valaki-igazi-no

Magyarországon Lilu, Malek Andrea és Illés Fanni paraolimpikon vállaltak be egy fotózást ahol smink nélkül láthatóak, hogy ezzel hirdessék, hogy büszkének kell lennünk arra amilyenek vagyunk. Lilu elismerte, hogy kifejezetten nem szereti a sok sminket és nem is mestere a szükséges technikáknak. Ő inkább a természetességre esküszik és a bőrápolására, amit nem csak kívülről de belülről is meg kell tennünk. Malek Andi szerint nem csak az arcápolás fontos, hanem a nyak és dekoltázs területe is, hiszen ezek is jól mutatják az idő múlását. El kell tudnunk fogadni, hogy az évek előre haladtával változik a külsőnk, de egy kis odafigyeléssel sokat tehetünk a magabiztosságunkért.

Nem csak a magyar sztárok, hanem a világhírű hírességek is felvállalják már smink nélküli arcukat ezzel is önbizalmat adva minden hölgynek. A galéria képeit elnézve láthatjuk, hogy a sztárok többsége átlagos külsővel van megáldva egy dolog mégis van amitől így is szépek lehetnek: a magabiztosság. A belülről jövő kisugárzás elfeledteti az emberekkel az esetleges külső hibáinkat, így ha boldogok vagyunk senki nem fog törődni a külsőnkkel.

mitol-lesz-valaki-igazi-no

Mi hát a megoldás, hogy különlegesek és szépek legyünk? Legyünk büszkék arra, akik vagyunk és szeressük magunkat, hogy mások is szerethessenek minket!


Megtekintések száma: 506802


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet