2022 November 12

A széltől megkezdve az esőn át a hóig a reggeli séta a munkába lassan tönkreteheti mindazt, amiért annyit küzdöttél, hogy elérj. De az alábbi trükkök segítségével megvédheted a hajad a zűrös, reggeli ingázástól:
Ha szeles az idő
hogyan-ovd-meg-hajad-az-idojaras-viszontagsagai-ellen

Egy kis szél még nem a világ vége, amikor a hajadról van szó. (Ha nem szól közbe semmilyen nedvesség, akkor nincs mitől félned!) Amikor kilépsz a szeles időjárásba, akkor az ujjaid segítségével helyezd vissza a hajad a megfelelő alakba. Használd a csillogó fényt biztosító,   L’ANZA keratinos gyógyító olajos spray-jét (4 dollár ~ 1200 ft), hogy ugyanolyan fénye és tartása legyen a hajadnak, mint amilyennel kezdtél.

Ha száraz az idő
hogyan-ovd-meg-hajad-az-idojaras-viszontagsagai-ellen

A szárazság is nagy hátulütője a téli időjárásnak. A száraz időjárás és sapka kombóról nem is beszélve, amitől statikussá válik a hajad. Egy gyors trükk a sapkás hajra, vagy bármi más okozta statikusságra az, ha egy kis kézkrémet nyomsz a kezedre, végigsimítod a hajad, és kész is!” Csak előtte győződj meg arról, hogy a kezed beitta a kézkrémet, hogy ne legyen ragacsos és zsíros tőle a hajad!

Ha esős, vagy havas az idő
hogyan-ovd-meg-hajad-az-idojaras-viszontagsagai-ellen

Ha nedves az időjárás, akkor gyorsan kell cselekedned, és meg kell oldanod a problémát, míg még nedves a hajad. Fogj egy hajszárítót és alkalmazz egy göndörödés-gátlót, hogy küzdj a nedvesség ellen. Nincs kéznél hajszárító az asztalod fiókjában? Akkor próbálj ki egy oldalsó hajfonást, vagy egy csavart kontyot. Ha jobb szereted kiengedve hordani a hajad, engedd ki a hajad, miután az megszáradt, és remek, göndörmentes szerkezete lesz. Az is mindig egy megoldás, ha megpróbálsz összedolgozni az elemekkel. Ha túl nedves lett a hajad ahhoz, hogy gyorsan megszáradjon, vagy kisimuljon, akkor dolgozz az állagával. Fújj rá a L‘ANZAstrand sprayjéből a hajadra. Néhány tincset fonj be elől, vagy használj hullámcsatot és hagyd,hogy a hajad többi része jól érezze magát.

Légy felkészülve mindenre

Mivel nem lehet szabályozni az időjárást, így neked kell szabályoznod azt, hogy milyen term
ékek vannak nálad, kéznél. Mindig jó ötlet egy kicsi hajvasalót a táskádban tartanod. Ha a munkahelyeden nem jutsz hozzá hajszárítóhoz, akkor menj be a mosdóba, és dugd be a hajvasalód. Míg felmelegszik, addig törölközővel itasd fel a hajad nedvességét. Utána menj végig a hajadon a hajvasalóval, ahol eső, vagy hó érte azt.
De, ha még ez is túl sok az irodádba, akkor legyen nálad egy kis hajszárító spray, plusz egy kis hajlakk. Moscowitz a Redken Windblown 05-öt ajánlja (19 dollár ~ 5200 ft), ami remek opció a haj formálására és egy kis dús hatás elérésére.
És természetesen ne felejtsd el a hajgumikat. Ezek a hajápolási alapok ideálisak arra az esetre, ha egy pillanat alatt kell rendbe hoznod magad. Húzd fel a haj felső részét egy kócos csomóba, és alul hagyd úgy, ahogy van. A picit kócosabb frizura eső, vagy hó után hirtelen szándékosnak fog tűnni.
hogyan-ovd-meg-hajad-az-idojaras-viszontagsagai-ellen


Megtekintések száma: 34542


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet