2016 Október 08

Szerinted mi az, amit először megnéz egy nőn egy férfi? A szemét, az arcát, a melleit? Meg fogsz lepődni!

Sok nő gondolkodik azon, hogy az első randin vajon mit fog először megnézni rajta a férfi. A nők többsége rosszmájúan rávágná erre a feldobott labdára a választ. a melleit.

Pedig hatalmas meglepetést fogunk okozni: a férfiak nem a melleket nézik meg elsők között. Sőt, még csak nem is másodjára, vagy harmadjára!

Igéző szemek

Úgy tűnik, mikor egy férfi a szemeinket dicséri, az nem csak egy közhelyes csajozós szöveg. Tudományos kutatások támasztják alá, hogy a férfiak nagyrészt legelőször a szemeit nézik meg egy hölgynek.

Ez részben azért van, mert az emberek automatikusan a szemkontaktust keresik a másikkal, valamint az érzelmeket, a tekintetet a másik szemében.

Az alakod

A férfi gyakran végigmustrálhatja alakunkat is első találkozáskor, a találkozás utáni pillanatokban. és igen, ebbe beletartozik ugyan a mell is, de nem önmagában. A férfiak nagy része ilyenkor az egész testünk alakjára, a formára koncentrál.

Különböző beállítottságú férfiak különböző testformájú hölgyeket csípnek, így mindenki megtalálja a saját ízléséhez illőt.

Az arcod

Az összhatáshoz hozzátartozik az arc, amit a szemek után másodikként vizsgál meg a férfi egy nőn. Mosolyogj mindig, így még szebbé teheted az összképet, ami nagyon fontos a férfiaknál.

Ha a szem a lélek tükre, akkor az arca a lélek szobája. ilyenkor az arcodon mindent megvizsgál a férfi. Az ajkaid színét, alakját, a szemed színét, a szempilláid, az orrod. Picit olyan ez, mint egy kis vizsga, ami alatt eldönti, hogy kellesz-e neki.

A hangod

Ha a látvány rendben van, akkor a férfi mindig kíváncsi a hangodra is. Egészen addig míg nem hallja a hangodat, megpróbál egy elképzelt hangot társítani hozzád, és ahhoz hasonlítja majd a tényleges saját hangodat.

Sőt, érdemes tudnod, hogy a férfiak nem csak és kizárólag a hangunkat figyelik, hanem azt is, hogy milyen hangsúllyal beszélünk, milyen a beszédünk stílusa.

A testbeszéded

A testbeszéd is nagyon fontos. Ha állandóan hadonászol beszéd közben a kezeddel, nem leszel nyerő számára, de ha abszolút nem mutatsz nonverbális kommunikációt, az sem túl nyerő. A férfi figyeli, hogy mennyire és milyen helyesen használod a testbeszéded.

Nagy figyelemmel kíséri, ha játszol a hajaddal, ilyenkor tudni fogja, hogy zavarban vagy. Ha pedig zsebre dugod a kezed, akkor bunkónak vagy zárkózottnak fog hinni. Érdemes tehát ezekre a testbeszédekre ügyelni, nehogy teljesen mást sugalljunk vele, mint akik vagyunk.

Mit viselsz

A megjelenéshez hozzátartozik a ruhaviselet is, amit a férfi szintén megnéz rajtad. Neki nem elsődlegesen az számít, hogy trendi és divatos legyél, hanem hogy jól mutass az adott öltözékben, és hogy mennyire illik az hozzád.

Ha az összhatással elégedett, akkor azt látni fogod egy félmosolyból, esetleg meg is fogja említeni neked, hogy jól áll, amit felvettél.

A kezed érintése

A kezed árintését akkor fogja megfigyelni, ha már megtörtént az első testi kontaktus köztetek. Vizsgálja, hogy mennyire puha a kezed, milyen a bőröd tapintása, szépek-e a körmeid.

Ezért kérges, sebes kézfejjel nem tanácsos randira menni, mert nagyon el tudja riasztani a másikat, mivel azt fogja gondolni, hogy nem vagyunk magunkra elég igényesek

Látod tehát, hogy az első néhány pillanatban mennyi mindent megnéz egy férfi egy nőn. Érdemes tehát észben tartani, hogy hogyan járhatunk ezek alapján a kedvében, és hogyan csökkenthetjük minimálisra a kudarc esélyét.

pszichológia szépségápolás szépség férfiak randi


Megtekintések száma: 73954


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet