2022 Március 19

Hoztunk pár tippet, melyek segítségével jól nézhettek ki és jól érezhetitek magatokat a nagy napon.

1. Kerüld a nátriumban gazdag ételeket!

Bárkit megkérdezhetsz, aki diétán van, hogy egy egészséges test eléréséhez az volt a legelső dolguk, hogy kerülték a nátriumban gazdag élelmiszereket, mint a chipset, konzervételeket, és egyéb, tartósítószeres dolgokat. A sótartalom ezekben az ételekben az elsőszámú oka a víz-visszatartásnak, amitől úgy érzed, mintha fel lennél puffadva, és ettől valószínűleg táskás is lesz a szemed, a megvékonyodott bőrréteg miatt. Nem azt mondjuk, hogy le kell mondanod örökre a kedvenc chipsedről, de legalább egy héttel az esküvőd előtt próbáld meg kihagyni az étrendedből!
5-titkos-modszer-hogy-jol-nezz-ki-es-jol-erezd-magad-az-eskuvod-napjan

2. Igyál sok vizet

Jól ismert tény, hogy jótékony hatással ránk az, ha naponta legalább 2 liter vizet megiszunk. A víz kiüríti a felesleges folyadékokat és egyéb káros anyagokat a szervezetünkből, amitől ragyogni fogunk. Ha fel akarod az egészet turbózni, akkor a jobb méregtelenítés érdekében adj a vizedhez citromot és uborkát.
5-titkos-modszer-hogy-jol-nezz-ki-es-jol-erezd-magad-az-eskuvod-napjan

3. Válassz festékszórós barnítást, vegyszeres barnítás helyett

Ha nem akarsz úgy végigsétálni a templomban, mint Willy Wonka törpéi, akkor azt javasoljuk, hagyd a vegyszeres barnítást. Tudjuk, hogy minden menyasszony természetes fényben szeretne ragyogni, de az efféle barnítástól sokszor eltérünk a természetes kinézettől. És sanszos, hogy a ruhádat is bepiszkítja majd. Mi lenne, ha kipróbálnád a ragyogó-krémet, amit a Jergens márka kínál? Napbarnított hatást vált nyújt, és szabályozhatod vele, milyen ragyogást szeretnél. Sokkal kevesebbe kerül, mint egy ilyen barnítás és ugyanolyan árnyalatod lesz tőle. Habár beletelik kis időbe, míg meglátszik a hatása, szóval, ha ki szeretnéd próbálni a terméket, azt javasoljuk, hetekkel a nagy nap előtt kezdd el használni!
5-titkos-modszer-hogy-jol-nezz-ki-es-jol-erezd-magad-az-eskuvod-napjan

4. Viselj szemmaszkot!

Az öregedés elleni harcban mindig a szemünket éri az első csapás. A szemünk körüli területtel gyakran adódnak gondok, ezért a nagy nap előtt különös odafigyelést igényel ez a terület. Nem elég, ha sminkkel megpróbáljuk eltüntetni a sötét karikákat, ezért azt javasoljuk, hogy használjunk öregedést gátló termékeket! Számtalan opcióból választhatunk.
A drogériákban kapható termékektől egészen a menő, drága termékekig megtalálhatjuk magunknak a tökéletes terméket. Két dolgot tanácsolhatunk még: A választott termékben napsütés elleni védelemnek kell lennie és legyenek letesztelve különböző allergiás reakciók ellen!
5-titkos-modszer-hogy-jol-nezz-ki-es-jol-erezd-magad-az-eskuvod-napjan

5. Használj balzsamot a hajadon a nagy nap előtti éjszaka

Az esküvő napja előtt a fodrászok elkezdik kezelni a hajgyökereidet és több doboznyi hajlakkot is ráfújnak a hajadra, ezért jobb, ha bebalzsamozzuk a hajszálakat, hogy megvédjük őket a károsodástól. Ha közeledik az éjszaka, akkor jól balzsamozd be a hajad, hogy elkerüld az összeragadt hajtincseket, hogy az esküvő utáni nap ne túl kócosan ébredj a társad mellett!
5-titkos-modszer-hogy-jol-nezz-ki-es-jol-erezd-magad-az-eskuvod-napjan

Az alábbi videókban még több szépségápolási tippet találtok:


Megtekintések száma: 70519


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet