2023 Szeptember 03

Viharos meccsen szerezte meg első pontját a PTE-PEAC futsal csapata !Több mint 150 néző előtt kezdődött meg a Dr. Papp Gábor Sportcsarnokban a PTE-PEAC futsal csapatának második hazai mérkőzése az élvonalban. Az első hazai mérkőzésen nagyon soros meccsen maradt alul a fekete-fehér gárda a bajnoki címvédő Haladás ellen, így a szurkolók joggal bíztak abban, hogy a középmezőnybe tartozó ARAMIS Se ellen pontot, vagy pontokat szerezhet az egyetemista gárda.

A mérkőzés elején a hazai gárda több ziccer hagyott ki, amelyet hamar megbosszult a rutinos budaörsi gárda, és kettő nullás vezetést szerezett. Szerencsére a pécsi fiúk nem adták fel és az új igazolás Nebojsa góljával felzárkóztak, sőt a félidő végén büntetőből egyenlíthetett is volna a csapat.

A második félidőt a kinti időjáráshoz hasonlóan viharosan kezdte a Pécsi csapat és egy percen belül megfordította a mérkőzést. Az Aramis nem sokkal később egyenlített.

A meccs utolsó részében mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, valamint a pécsi csapat joggal reklamált egy elmaradt büntetőt. A PEAC csapata a 3-3a-as döntetlennel megszerezte az első élvonalbeli pontját, bízunk benne, hogy a jövő heti, szintén újonc Maglód elleni idegenbeli meccsen ezt tovább tudják növelni.

Forrás:Hoffbauer Márk-Hári József


Megtekintések száma: 39305


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet