2018 Január 18

Wang Deshun azzal robbant be a köztudatba, hogy egy divatrendezvényen végigvonult félmeztelenül Kínában. Mindezt úgy, hogy 80 éves teste sok középkorú férfit meghazudtolt.

Wang Deshunra még talán a húszas éveik végén járó fiatalok, friss családapák is irigykedve néznek, mert olyan jól karbantartotta felső testét, hogyha csak azt láttuk volna először, nem tudtuk voltan megmondani, hogy az egy 80 éves emberé.

A férfi híre elterjedt, miután egy divatrendezvényen félmeztelenül fellépett.

Azóta csak a világ legszexisebb nagypapájaként emlegetik, és rengeteg női rajongótól kap különféle üzeneteket.

A férfi eredetileg modell és színész volt,l később pedig áttért egy sokkal nyugisabb életvitelre, hogy megőrizze fiatalságát.

Mint láthatjuk, ez igen jól sikerült neki, mert maga mögé utasít számos középkorú fiatalembert is.

Deshun szerint sohasem késő semmibe belevágni, elmondása alapján ő is csak 50 évesen kezdett el gimnasztikázni, és edzeni, rendszeren futni.

A The Times magazinnak azt nyilatkozta, hogy semmi sem állhat az ember sikerének az útjába, cska saját maga. Saját magad kell leküzdened, hogy sikeres legyél bármiben.

Deshun felsőteste egyáltalán nem olyan, mint ahogyan megszokhattuk egy 80 éves idős embertől. Sokkal inkább egy középkorú, fiatal mellkasra hasonlít.

Szinte évtizedeket tagadhatna le, emiatt pedig biztos sokan irigyek is rá férfitársai közül.

A férfi mozgalmas életet él, és mikor nem családjával van, rengeteget sportol, edz, és napi szinten eljár futni is. Az utóbbi időben rengeteg nő akarja vele összegyűrni a lepedőt, igazi két lábon járó élő legenda lett belőle.

Egyesek már azt terjesztik róla, hogy olyan felsőtesttel rendelkezik, hogy egy hegy tetejét is képes lenne vele leszakítani!

egészség életmód sport testmozgás hihetetlen


Megtekintések száma: 33174


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet