2022 Július 28

A Médiaválogatott Sztártitkok legfrissebb adásában Lisztes Krisztián, a magyar futball ikonikus alakja vendégeskedett Rickynél. Mesélt gyermekkoráról, sportolói karrierje indulásáról, példaképeiről, jelenlegi munkájáról.

Krisztián beavatta Rickyt egyik öltözői titkába is.

– Ez egy vicces sztori volt. Ezek a titkok meg kell, hogy maradjanak csapaton belül. Novák Dezső volt akkor az edzőnk. Szerettük volna megviccelni. Nekem akkor nagyon nagy göndör, hullámos hajam volt. Valaki behozott az öltözőbe egy ilyen parókát. Mondták, hogy “figyelj Krisz, csináljuk azt, hogy kimész a mosdóba és ne gyere be az öltözőbe!” Az egyik csapattársam leült az én helyemre, felvette a parókát, és nézte a földet, hogy Dezső bá kiszúrja-e, hogy nem én vagyok. És nem sikerült neki. Körbenézett, észrevette, hogy valaki hiányzik, de azt a csapattársamat hiányolta, Nagy Zsoltit, aki felvette a parókát. Ekkor Zsolti felállt, kijött hozzám a mosdóba, levette a parókát, és ketten mentünk vissza. Dezső bá pedig nem tudta, hogy ez az ugratás megtörtént. A későbbiekben sem mondta el neki senki.

Hogy miért növesztette meg Krisztián a haját, megtudhatjátok a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásából. Tartsatok velünk!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla


Megtekintések száma: 15138


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet