2023 Június 12

A jó idő egyre többünket motivál a mozgásra, ezért mi most mutatunk 3 applikációt, amik segítségével pofonegyszerű lesz csillapítani mozgáséhséged! Mindhárom alkalmazást letölthetitek iOS és Android rendszerekre egyaránt.

1. Aaptiv

Az alkalmazás vegyíti egy személyi edző jelenlétét és instrukcióit, valamint a mozgásformákhoz tökéletesen passzoló zenékkel teli lejátszási listát. Ha épp lemondták az edzésed, vagy csak nincs kedved elmenni otthonról, javasoljuk, hogy kezdd el tölteni az appot, mert ezzel megkapod az edző utasításait és a tökéletes zenét is. A mozgásformák között található futás, súlyzós edzések, jóga és meditáció is.

2. All Day

Az All day az Adidas saját applikációja kifejezetten nőknek. Figyeli a mozgást, a táplálkozást, és a pihenést is. Emellett található benne számtalan útmutató a helyes testmozgáshoz, például napindító meditáció helyes alkalmazásáról, vagy más edzési tippekről híres edzőktől. A mozgás utáni helyes étkezés sem marad el: rengeteg szuper receptet olvashattok egy külön arra fenntartott menüpontban. Végezetül a pihenésre is nagy hangsúlyt fektet, ugyanis lejátszási listában relaxációs, elalvást segítő zenék is találhatók.

3. Sworkit

Az alkalmazás legfőképp kezdőknek, újrakezdőknek kínál kivételes lehetőséget. Mindenkinek segít megtalálni a számára legmegfelelőbb edzést. Ehhez egyszerű instrukciós videók járulnak hozzá, amikhez könnyen követhető edzésterv is társul. Különlegessége, hogy különféle életmódokat, napirendeket is figyelembe vesz, így bárki könnyedén beleépítheti napirendjébe.

via Healthy Women

sport futás fitnes app applikáció meditálás


Megtekintések száma: 519477


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet