2018 Május 09

Rohan a világ, ahol az ismerkedés egy kattintással kezdődik. Mondván az idő kevés, a választék legyen nagy. Megjelentek "célratörő" oldalak, ahol mindössze annyi a feladat, hogy a polgártársakat tetszikeled-e vagy sem. A lényeg, hogy gyakorlatilag korlátlan tárháza van a társkereső oldalaknak és a potenciális jelölteknek.

No de honnan lehet tudni, hogy komolyak-e a másik szándékai?

1. Talán az egyik legárulkodóbb vészharang, ha folyton elodázza a személyes randevút, és minden alkalomra van kifogása, hogy miért is nem alkalmas. Legyen gyanús, mert ilyenkor vagy tartalékpályás vagy, de előfordulhat az is, hogy van már társa.

2. Azonnal lehozza neked a csillagokat! Aki ontja a bókokat, ráadásul úgy, hogy még csak nem is találkoztatok, annak megkérdőjelezhető az őszintesége.

3. Légy résen, gyűjts információt! Tájékozódj például a közösségi oldalakon, hogy valóban igazak-e az állítások, amiket az illető magáról megadott (legalább az iskola, munkahely stimmeljen...).

4. Sablonos, személytelen üzenetek. Itt gyanakodhatunk arra, hogy mindenkinek ugyanazt a körlevelet küldi, csak az aktuális nevet változtatja a megszólításban. Figyeljük arra, hogy mennyire szól nekünk, mennyire személyes.

Természetes az, hogy mindenki keresi a párját, de fontos tényező, hogy maradjunk a realitásoknál! Ha túlzott álmokat szövögetünk a másikkal kapcsolatban és a vágyainkat hatványozottan rávetítjük, akkor egy téves kép alakulhat ki. Nagy lesz az esélye annak, hogy a személyes találkozáskor felébredünk ebből az illúzióból, amely csalódáshoz vezet - és ez nem a másik hibája lesz.

hasznos tippek internet társkeresés


Megtekintések száma: 39437


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet