2018 Május 08

Van már kiszemelted, de még nem tudtad magadra kellőképpen felhívni a figyelmet? Íme, néhány praktika, melyekkel egy hét alatt garantáltan leveszed őt a lábáról!

A női csáberő igen erős tud lenni, azonban időnként kell egy kis segítség. Főleg akkor, ha olyan pasi kerül az utunkba, aki céltudatosabb az átlagnál, és nehezebben elcsábítható.

Ilyenkor minden általunk ismert trükköt be kell vetni, ha le akarunk csapni rá.

Összeszedtünk néhány tanácsot, mellyel egy hét alatt olyan mély benyomást tehetsz rá, hogy nem fog tudni kiverni a fejéből!

Igéző illat

A megfelelő parfümválasztás nagyon fontos. Ha illik hozzád az illat, amit magadra fújsz, az kiegészít. Ellenben ha nem passzol össze veled, akkor ezt a diszharmóniát érezni fogja mindenki, aki a közeledben van, így a kiszemelted is.

Válassz hozzád való illatot. Lázadó vagy? Valami pimasz illat a neked való! Romantikus vagy? Az édeskés illatok között keresgélj!

Amikor kettesben vagy a kiszemelteddel, keresd az alkalmat, hogy közel tudj férkőzni hozzá, fizikálisan. Ha odahajolsz valami miatt, a parfümödet rögtön érezni fogja, mellyel elkábíthatod egy-egy pillanatra. Ha jól csináltad, azt az illatot ne fogja tudni elfelejteni és akárhányszor felidézi magában, te fogsz az eszébe jutni.

Tűnj érdekesnek

Egy fiú mindig is az érdekes lányokat keresi. Az olyanokat, akikben megvan a kihívás érzése. Ha nem vagy érdekes neki, mert semmiben nem tudsz különbözni a nagy átlagtól, akkor nem fog észrevenni.

Ezért érdemes igazi egyéniségnek lenned, vagy legalábbis egy egyéniség látszatát kell keltened. A férfiak azt is szeretik, ha egy nőnek van egy hobbija, ami mellett kitart. 

Ebből ugyanis látszik, hogy ki mennyire érett, és mennyire teljes az élete párkapcsolat nélkül is. Akkor tudsz a legkiegyensúlyozottabbnak tűnni, ha azt sugárzod mindenki felé, hogy teljes az életed, és érdekes.

Legyél elérhetetlen

Ez picit ellentmondásosnak tűnik, hiszen fentebb még azt javasoltuk, hogy keresd a társaságát. Azonban egy adott ponton meg kell lépned azt, hogy elérhetetlen légy. 

Egyrészt ezzel le tudod tesztelni, hogy keresni fog-e, hiányozni fog e neki a társaságod, másrészt a tudatalattijára hatsz.

A férfiak – és mi nők is – úgy működnek, hogy az elérhetetlen dolgok után vágyódnak. Vagyis ha valamit túlságosan könnyen megkapnak, akkor azt nem is fogják megbecsülni, és mindig az elérhetetlenen fog járni az eszük.

pszichológia szerelem szex flört csábítás pasik


Megtekintések száma: 94726


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet