2018 Április 19

Lehangolt és kedvtelen vagy? Ne fogd rá a tavaszi fáradtságra! Könnyen lehet, hogy rossz szokásaid miatt vagy boldogtalan. Következzen 4 dolog, amik garantáltan csak lehúzzák az életkedved.

1. Függőség

Ismert szituáció: Költözés, új szolgáltatót kell keresni, de senki nem jön ki azonnal. Több nap tévé és internet nélkül. Borzasztó.
Most képzeljük el, hogy az egész életünk ilyen lenne. Horror! Persze, vannak olyan helyzetek, amikor más emberre van szükségünk, és ez rendben is van. Ennek ellenére fontos az alapvető függetlenség, például saját jövedelem, vagy önálló szabadidő. Ezek segítenek az önbecsülésnek, hogy két lábon álljunk és önmagunk legyünk.


2. Minden nap ugyanaz a rutin

Tény: a szertartások a mindennapi életben hasznosak, szükségük van rájuk, de változatosságra és újdonságokra is szükségünk van ahhoz, hogy boldogok legyünk. Egy jó példa ere a kedvenc ételünk. Ha naponta spagettit eszünk, akkor egy idő után már nem fog ízlelni.


3. Állandó szörfözés a közösségi oldalakon

Jellemzően ezeken az oldalakon csak a jót mutatják az emberek a külvilág felé. Ha sok közösségi médiumot fogyasztasz, számíts arra, hogy ott a frusztráció és a csalódás elkerülhetetlen.


4. „Én vagyok a világ közepe”

Persze, az életünk rólunk szól. Nélkülünk semmi értelme, de legyünk őszinték. Több millió ember él rajtunk kívül, és ha ezt nem fogadjuk el, állandó stresszel és küzdelmekkel kell együtt élnünk, hogy mindenkit lekörözzünk.

via Brigitte

életvitel tippek boldogság


Megtekintések száma: 132117


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet