2022 Március 23

Nem tudod, hogy ő lesz-e az igazi, aki az apáddal fog szivarozni a hátsó kertben 20 év múlva? Vajon ő lesz az, aki ráhúzza az ujjadra a gyűrűt, és felteszi a nagy kérdést? 8 jel, melyet, ha észreveszel pasidon, tudhatod, hogy jó úton jársz!

1. Nem kerüli a problémákat, hanem próbálja megoldani azokat

Nem egyenlő a konfliktuskereséssel! Ha párod nem elmenekül a problémák elől, már nyert ügyed van. Nagyon sokan ugyanis a problémákat egyszerűen besöprik a szőnyeg alá – persze képletesen. A problémák ilyenkor viszont nem oldódnak meg, és csal halmozódnak, híznak, míg végül minden addig elrejtett probléma a párocska nyakába szakad. Ha a párod ahelyett, hogy a szőnyeg alá seperné ezeket, alaposan körbejárja az adott problémát, és próbál akár veled közösen megoldást találni rá, akkor jó úton haladsz afelé, hogy megtaláld az igazit.

2. Figyel az apró dolgokra

Ha nem felejti el több év után sem, hogy mi a kedvenc italod, melyik a kedvenc virágod, parfümöd, és figyel az apró rögtönzött kedvességekre, akkor meleg, meghitt kapcsolatotok lesz még hosszú időn keresztül. Ráadásul biztos lehetsz benne, hogy hosszú távon számíthatsz r, mert ő ügyel a részletekre. Miattad.

3. Okos és bölcs

Ha kellően megfontolt, okos férfival hoz össze a sors, ne engedd el. Félretéve mindenféle férfi sztereotípiát, manapság nagyon nehéz olyan eszes férfit találni, aki képes nem csak éles aggyal gondolkodni, de megfelelően rendszerezni is a gondolatait. Ha valaki okos és bölcs, az sokkal nagyobb eséllyel hoz felelős döntéseket bizonyos élethelyzetekben, így nem kell a körmödet rágnod, mikor a családalapítás felelősségteljes gondolata felmerül.

4. Érezteti veled, hogy gyönyörű vagy

Az igazi férfinek nem az a legfontosabb, hogy jól érezze magát veled, vagy hogy te jól érezd magad vele, hanem az, hogy éreztesse veled, hogy csodálatosan szép vagy. 

Ha egy férfi mellett igazán nőnek érzed magad, és úgy gondolod, hogy ő a legszerencsésebb a világon, és viszont, akkor rendkívül jó páros vagytok.

5. A te problémádat az ő problémájának érzi

Voltál már úgy, hogy magad maradtál a problémáiddal? Az igazival ennek vége, ugyanis ő a te problémáidat a sajátjának érzi, és igyekszik, hogy együtt oldjátok meg.

Olykor még arra is vállalkozik érted, hogy ő maga száll szembe ezekkel a problémákkal, míg te újra erőre kapsz.

6. Nevet a hibáidon

Mindenki követ el hibákat. Sokan kapnak dorgálást, ha valamiféle hibát vagy rossz dolgot követnek el. Mindennek megvan a maga súlya és következménye persze, de ha az igazival vagy együtt, akkor ő a hibáidon nem kesereg, hanem képes nevetni rajtuk.

7. Komolyan veszi saját tévedéseit

A megfontolt emberek mindig kritikusak magukkal szemben. Ha ők hibáznak, azt kétszer-háromszor megvizsgálják, és próbálnak tanulni belőle, ez a fejlődő jellemek kulcsa, nem mellesleg a sikeré is.

8. Felelősségteljes

Csakis olyan ember kísérhet el az oltárig, aki teljes tudatában van annak, hogy ez mekkora felelősség. Hogy onnantól kezdve nem csak saját magáért, hanem egy másik emberért is felelősséggel tartozik, később pedig majd a gyermekeiért is. Aki képes felnőni ehhez a feladathoz, az megérett ahhoz, hogy jó férj, és hű társad legyen, akik végig kísér egy egész életen át.

tanácsok kapcsolatok pszichológia emberi kapcsolatok tanács szerelem


Megtekintések száma: 567953


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet