2018 Március 14

Minden ember erős a maga módján. Vannak azonban olyan emberek, akik magabiztosságukon keresztül könnyebben veszik az élet akadályait, mint mások.

Ha ezek rád is igazak, te is az erős nők közé tartozol.

1. Kimutatod az érzelmeidet

Legyen szó örömről, bánatról vagy haragról, te nem feded el az érzelmeidet. És ha egy könnycsepp lebukik az arcodon az irodában, akkor mi van? Ez része az életnek!

2. Független vagy

Egy erős nő nem függ sem partnerétől, sem barátaitól. Ez nem azt jelenti, hogy nem kérhet tanácsot vagy segítséget senkitől, hanem hogy önálló individuumként cselekszik, saját megfontolása szerint.

3. Hiszel magadban

Szereted magad, és tudod, milyen erősségeid vannak. Ha valamit csinálsz, akkor mindent megteszel azért, hogy jól sikerüljön. Nem rémülsz meg a kudarctól, tudod, hogy hozzátartozik a fejlődésedhez.

4. Segítesz másokon

Az erős nők feladják a hatalom egy részét. Segíteni tudnak azoknak, akik arra épp rászorulnak. Nem csak szavakkal, hanem aktív tettekkel támogatják őket.

5. Optimista vagy

A pozitív gondolkodás fél egészség. Fontos, hogy ne hangold le magad negatív gondolatokkal, mert úgy beletörődhetsz a problémába, és még se próbálod emiatt igazán megoldani azt.

via Brigitte


Megtekintések száma: 29551


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet