2018 Május 23

Érzed, hogy valami nincs rendben köztetek? Nem is biztos, hogy összeilletek? 5 apró jel, mely sejteti, hogy talán nem ő az igazi.

Biztosan voltál már úgy, hogy érezted, valami hiányzik a kapcsolatból, de nem tudtad megmondani, hogy mi. És dönteni sem tudtál, mert nem tudtad, benned van-e a hiba, vagy benne.

Ezzel az 5 jellel kiderítheted, ő-e az a férfi, akit Te keresel!

1. A volt pasidhoz hasonlítod

Ha akaratlanul is az előzőhöz hasonlítod, az azt jelenti, hogy nem vagy biztos a kapcsolatotokban, és azt méregeted, hogy jobb-e egyáltalán az előzőnél.

Görcsösen próbálod megtalálni azokat a tulajdonságokat, hogy miben jobb ő, mint az ex. De ha már görcsösen kell keresgélni, az nem jó jel. Ha a megfelelő emberrel vagy együtt, eszedbe sem jut a múlttal foglalkozni.

2. Sokat kell rajta csiszolni

Alapvetően a nők szeretik azt a bizonyos férfi típust, mely még csiszolatlan. Egyfajta kihívásnak érzik, hogy olyanná alakítsák őket, amilyenek ők maguk is. 

Azonban érdemes feltenni a kérdés: ha valakit akarata ellenére kell saját ízlésünkre csiszolnunk, az tényleg a megfelelő ember számunkra?

3. Nem érzed, hogy meg akarsz felelni neki

Nem szabad a ló túloldalára átesni, mert a megfelelés kétélű fegyver. Nem azért vagyunk együtt elsősorban valakivel, hogy megfeleljünk a másiknak, hisz egy kapcsolat részben az elfogadásról szól. Az viszont tény, hogy a szeretett embernek tudat alatt is megpróbálunk megfelelni. Ha nem érezzük ezt a megfelelni vágyást, akkor nem is igazán érdekel minket a partnerünk.

4. A család és a barátok nem kedvelik

Ez szintén kétélű fegyver, mert akadnak családok, ahová bárkit viszel, senkit nem fognak majd jó szívvel fogadni, mert nem tudták megemészteni a gondolatot, hogy a lányuk már nem kislány többé, de ez egy másik téma.

Ha azonban feltűnően sok ismerősöd nem kedveli a szeretett férfit, akkor az a férfi talán annyira nem is szeretett. Nem látnak mellette sugározni a boldogságtól, nem érzik, hozzád illőnek ez pedig sokat elárul.

5. Nem tudod vele elképzelni a jövőt

Noha nem kell azonnal családot és gyerekeket vizionálni, de ha nem tudod hosszabb távon elképzelni a jövőtöket, és nagyon bizonytalan vagy a hogyan tovább kérdését illetően, akkor valószínűleg nem a megfelelő emberrel vagy együtt.

pszichológia emberi kapcsolatok szerelem párkapcsolat


Megtekintések száma: 84997


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet