2016 Október 04

Egy görbe este a környék szórakozó helyeik, vagy egy erotikus előjáték a pezsgőfürdőben, netán szerepjáték a hotelszobában? A wellness ötven árnyalata!

Az ősz beköszöntével egyre nagyobb lesz azon párok aránya, akik egy kis hétvégi wellnessel szeretnék elejét venni a szürke hétköznapoknak.

Rengeteg vendéglátóhely és hotel van ősszel és a téli időszakban is nyitva, hogy az odalátogatók kedvében járjanak téliesített wellness részlegeikkel. Ezeken a helyeken minden van. Szauna, jacuzzi, pezsgő, és gyógyfürdő.

Ha romantikázni szeretnétek, ez egy remek program lehet a kikapcsolódásra, ráadásul egy kis színt is vihettek bele. Az alábbiakat nem csak újoncoknak, hanem azoknak is javasoljuk, akik még veteránok a kettesben eltöltött welless hétvégén világában.

Csapjatok egy görbe estét

A wellness hétvégén a pihenésről és a lazulásról szoktak szólni, de hé, ki mondta, hogy pihenni csak ágyban, vagy szaunában fekve lehet? Ha nem ismeritek a környéket, remek alkalom lehet bejárni a hely nevezetes bárjait, kocsmáit.

Kerekedjetek fel, és vessétek bele magatokat az éjszakába, és az új, váratlan kalandokba! Nem cél, hogy leigyátok magatokat, de az igen, hogy becsípjetek egy kicsit, és szerezzetek magatoknak egy felejthetetlen éjszakát.

Ha játékosak akartok lenni, jelöljetek ki magatoknak előtte egy útvonalat, különböző bárok, sörözők, italozók mentén, és menjetek végig az állomásokon, a végén összevetve, hol éreztétek a legjobban magatokat. A nyertes helyen igyatok meg egy utolsó jóéjt italt!

Erotikus játékok a medencében

Szeretitek az erotikus játékokat? Nos, bár huncutkodni nem illik nyilvános helyen, főleg nem medencékben, ahol mások is később még fürdenek, de az előjátékot semmi sem tiltja meg. Ez finom masszázs az értéki pontokon, vagy egy jól irányzott romantikus csók.

Mind olyan élmény, mely megindíthatja bennetek a kellő vágyat aziránt, hogy azonnal felmenjetek és még a szobában magatokévá tegyétek a másikat.

Ne legyetek szemérmesek, hidd el, mások is megteszik titokban, akkor ti miért maradnátok ki a jóból?

Szerepjáték a hotelszobában

Ha szeretitek a szerepjátékot, egy hotel remek élmény lehet egy izgalmas, kellemesen feszült együttlétre. Valószínűleg minden nő és férfi bakancslistáján ott van az a tétel, hogy egyszer valaha az életben szexeljen egy hotelszobában.

A hely varázsa az idegenségében és exkluzivitásában rejlik. Olyan, mintha az tilosban járnátok, és ez mindkettőtöket szexuális izgalommal tölt el.

Ezt az érzést feldobhatjátok még azzal, ha szerepjátékot játszatok a hotelszobában. Legyetek egymás vad szeretői. Játszd el te a szobaszervizt, vagy ő legyen a pincérlány. Garantált élvezeteknek néztek elébe!

Töltsetek egy kis időt külön

Ez elsőre egy kicsit furcsán hangzik, de azzal is színesebbé tudjátok tenni a wellnes hétvégéteket, ha egy rövid, néhány intervallumos időt nem együtt töltetek el, hanem külön-külön. Így mindkettőtöknek megvan a maga ideje saját magára.

Menj el a városba, vásárolj magadnak valamit, majd ülj be egy frissítő masszázsra, amit szaunával zársz. 

Addig párod elmegy egyet úszni, majd bowlingozni a közeli szórakozóhelyre. Így mindketten foglalkoztatok magatokkal, és tudat alatt a kapcsolatotokat is ápoltátok, mert néha kell egy kis magány, néhány kósza óra önmagaddal.

Rögtön kedvet is kaptatok egy jó wellness hétvégére? Ne habozzatok, idehaza kismillió üdülőhely, hotel és apartman várja, hogy a vendégeik legyetek!

programok wellness párkapcsolatok program ajánló


Megtekintések száma: 12329


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet