2019 Decemberr 18

A házigazda pedig Dj Dominique, aki a tőle megszokott módon szórakoztatja a közönséget. 

Ez az esemény az adományozásról is szól, vállalkozók felajánlását várják, akik élményeket tudnak nyújtani rászoruló családoknak. Csordás Tibi (Ex Fiesta), Delhusa Gjon, Kasza Tibi, St. Martin és Zalatnay Sarolta is fellépnek a különleges estén, hogy egy kis ünnepi hangulatot varázsoljanak a vendégeknek. A Nagy Budai Házibuli nemcsak a szórakozásról szól, hanem a jótékonyságról is!

A házigazda szerepében ismét Dj Dominique gondoskodik a Symbolban arról, hogy egész éjjel járjanak a lábak nem csak a 70-es, a 90-es, de napjaink legfrissebb kedvenceire is!

- Bízunk benne, hogy idén is sokan részt vesznek ezen az eseményen, hiszen a bevételből 500.000 Ft értékben játékokat adományozunk rászoruló családoknak az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ segítségével! Ezt az összeget már meg is előlegeztük, és át is adtuk a hátrányos helyzetű embereknek. A kiszállítást a REGIO JÁTÉK biztosította, valamint kedvezmény formájában további 100.000 Ft-al járult hozzá az adományozáshoz, hogy minél több ajándékkal lephessük meg a családokat. Továbbá élményeket adunk rászorulóknak, vagyis olyan vállalkozókat keresünk, akik a saját szolgáltatásukat fel tudják ajánlani hátrányos helyzetű családoknak. A Fővárosi Állat- és Növénykert már mellénk állt, de csatlakozott már szabadulószobát, hotelt, éttermet üzemeltető cég is. Segítsünk megosztani a karácsony örömét azokkal, akik igazán rászorulnak, mindenkit arra buzdítunk, hogy az év utolsó hónapjában se feledkezzen meg azokról, akik esetleg rosszabb körülmények között élik mindennapjukat! - mondta az ismert lemezlovas, Várkonyi Attila.

Program:

• Kapunyitás a vacsoravendégek számára: 19:00 óra

• Vacsora: 20:00 órától

• Kapunyitás a normál és VIP jeggyel rendelkezők számára: 21:30-tól

• Koncertkezdés: 22:30

Dj Dominique Nagy Budai Házibuli


Megtekintések száma: 15509


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet