2019 Március 13

Az újabb nagy beruházás előtt álló, idén hétéves makói Hagymatikum gyógyfürdő óriás grillázs makettel ünnepelte születésnapját néhány hete. Ezzel ők is beléptek a magyar rekorderek táborába - nagyszámú látogatóik között folyamatosan megfordulnak ismert emberek is.

,,Régóta kacérkodunk a gondolattal, hogy ellátogatunk Makóra, mert szívesen mozdulunk ki olyan helyekre, ahol a gyerekek mozoghatnak egy kicsit. Mivel az úszás az egyik kedvenc sportjuk, egy jó fürdő tökéletes választás a család számára – kezdi Győrfi Pál – a Hagymatikum szülinapjáról és a rekorder grillázsról lemaradtunk, de a hétvégén minden mást kipróbáltunk."

Az édesapa elmondása szerint röpke másfél óra alatt már Makóra is értek, észre sem vették az utazást. A gyerekek izgatottan vetették bele magukat a nekik szánt medencékbe és fedezték fel a gyerekbirodalom minden zegét-zugát.

,,Örömünkre szakképzett animátorra bízhattuk gyermekeinket, így kettesben is kipróbálhattuk a makói fürdő adta lehetőségeket. Szaunáztunk és bambusz masszázson is részt vettünk, de a nagy kedvencünk a kültéri gyógymedence lett - ott töltöttük el a legtöbb időt. A hűvös téli napon nagyon jól esett" – meséli Adrienn.

Győrfi Pál felesége, Adrienn modelleket megszégyenítő, tökéletes alakját az odafigyelésnek és a sportnak köszönheti - Pali persze kimondhatatlanul büszke rá.

,,Büszke vagyok a szép családomra, de tudom és látom, hogy napi szinten mennyi odafigyelést igényel az egészség. Sokat járunk sportolni, Adrival futni, ping-pongozni és bowlingozni is szeretünk és a gyerekeket is a mozgás szeretetére neveljük - pici koruk óta úsznak, imádják a vizet. Mi pedig amikor tehetjük, egy jó szaunázással méregtelenítünk, így kerek számunkra egy wellness-élmény" – foglalja össze a szóvivő.

A Hagymatikum fürdő végül jól vizsgázott a Győrfi család előtt, mindent megtaláltak, amit kerestek egy kis kikapcsolódás céljából: külső és belső élményt, gyógymedencéket, gyerek birodalmat, masszázst, szaunát és sportolási lehetőséget.

,,A nap végén a Nyugi bárban egyesítettük újra családunkat, ahol a gyerekekkel közös nasival zártuk a napot, mert úgy éreztük, megérdemeljük!" – összegzi Győrfi Pál viccesen.

kikapcsolódás család gyógyfürdő hagymatikum győrfipál program


Megtekintések száma: 24407


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet