2019 Március 18

Az 1990-ben alakult, 100%-ig magyar tulajdonban lévő Mary-ker Kft. lassan három évtizede meghatározó résztvevője az élelmiszer nagykereskedelmi piacnak.


Simon Tibor, a Mary-ker kft. cégvezetője

Bátran állíthatom, hogy ez idő alatt szinte megkerülhetetlen szereplői lettünk ennek a szegmensnek – meséli Simon Tibor, a Mary-Ker Kft. cégvezetője. Cégünk növekedése folyamatos, amíg az indulásnál csak kiskereskedőket szolgáltunk ki, 1995 óta – reagálva az egyre növekvő nagykereskedelmi igényekre -, ez a terület került a fókuszba és azóta gyakorlatilag a gasztronómiában tevékenykedő partnerek kiszolgálását végezzük. Bátran kijelenthetem, hogy mára a közétkeztető cégek alapanyag-ellátó specialistái lettünk, meghatározó partnereink között vállalati étkeztetők, éttermek, vendéglátóipari egységek, büfék, konyhák, kórházak és gyermekétkeztetők is megtalálhatóak. Referenciáinkat – a teljesség igénye nélkül – olyan jó nevű cégek jelentik, mint az Eurest, az Elamen Catering, vagy például a Hungast Kft. 

Magyar piacon, hazai szereplőkkel

Kiemelten fontos számunkra, hogy minél több magyar termék kerüljön a közétkeztetésbe, ezért azon dolgozunk, hogy túlnyomórészt hazai gyártó és forgalmazó kerüljön be szortimentünkbe. A tulajdonosi kör érdekeltségébe tartozik a Mary-Ker Pasta Kft., amely Magyarországon az egyik legnagyobb tésztagyártó cég, termékeit Dunakeszi márkanév alatt forgalmazzuk a gasztronómiai piacon. Ezek a termékeink is szintén magyar alapanyagból készülnek.

Ugyancsak nagy figyelmet fordítunk a minőségbiztosításra, hiszen óriási a felelősségünk, mivel nagyon sokan eszik az általunk forgalmazott alapanyagokból készült ételeket. Éppen ezért tartjuk nagyon fontosnak szállítóink auditálását, a termékek megfelelő tesztelését és bevizsgálását, mivel a biztonság mindenekfelett áll.

Széleskörű, egyre bővülő választék

A cégünk által szállított termékek skálája széleskörű, de rövidtávú céljaink között szerepel választékunk bővítése. Jelenleg ezekben a termékcsoportokban állunk partnereink rendelkezésére:

  • Szárazáru (alapvető élelmiszerek, cereáliák, konzerv áruk, füszért áruk, diabetikus, glutén- és laktózmentes termékek, kényelmi termékek)
  • Édességek (csokoládé, keksz, csomagolt sütemények)
  • Üdítőitalok (ásványvíz, szörp, ivólé)
  • Tej-tejtermék (napi tej, tejföl, túró, tartós tej, margarin, sajt)
  • Tojás készítmények (főtt tojás, teljes tojáslé, fehérjelé, sárgájalé)
  • Non-food termékek (tisztítószer, higiéniai termékek)

A közétkeztetési piacon eltöltött majd’ 30 év a garancia szolgáltatásunk minőségére, ez alatt az idő alatt számtalan olyan tapasztalattal gyarapodtunk, amelyeket folyamatosan hasznosítunk, ezzel is biztosítva a töretlen fejlődést és a minőségi szolgáltatást, hiszen célunk, hogy partnereinkkel, vásárlóinkkal hosszútávú együttműködést tudjunk kialakítani. Ennek eredményeképpen elégedett partnereink száma folyamatosan növekszik. Központunk és raktárbázisunk Budapest és Dunakeszi között helyezkedik el, ahonnan a megrendelést követően 24-órán belül kiszolgáljuk vevőinket az ország bármely pontján.

Várjuk leendő együttműködő partnereinket bízva abban, hogy közösen, mindenki megelégedésére tehetünk a minőségi közétkeztetési ellátásért.

Elérhetőségeink:

Web: www.mary-ker.hu

E-mail: info@mary-ker.hu

Tel.: 06-27-200-300

Simon Tibor

Mary-ker Kft., cégvezető

(X)

közétkeztetés alapanyag-ellátó Mary-ker


Megtekintések száma: 31805


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet