2022 November 06

HOZZÁVALÓK

  • Teteje: 3 dl növényi tejszín
  • Krém: 25 dkg Rama
    20 dkg porcukor
    8 dl tej
    1 ek. liszt
    2 cs. vaníliás pudingpor
    8 tojássárgája
  • Tészta: fél csomag sütőpor
    8 ek. liszt
    8 ek. cukor
    8 tojásfehérje
  • madartej-szelet

ELKÉSZÍTÉS

1.  A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verem. Belekeverem a sütőporos lisztet és sütőpapírral kibélelt tepsiben megsütöm.

2. A tojássárgából, pudingporból, lisztből, tejből, sűrű krémet főzök. A Ramát kihabosítom a porcukorral, és összekeverem a kihűlt, főzött krémmel.

3.  A krémet a tésztára simítom. Tetejére kenem a keményre vert tejszínhabot.


Megtekintések száma: 25781


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet