Wednesday, March 14, 2018

Az édesburgonya egy kellemes váltás lehet hagyományos testvére után. Édes íze a sütőkére  hasonlít leginkább. Finom köretnek is, de magában is megállja a helyét.

Hozzávalók:

1 teáskanál só

1 teáskanál bors

2 evőkanál olaj

500 gramm friss édesburgonya

Elkészítés:

1. Hámozd meg az édesburgonyát, majd vágj belőle kb. egy 1 cm vastag csíkokat.

2. Keverd össze egy tálban az olajat a fűszerekkel.

3. Öntsd rá a burgonyacsíkokra az olajkeveréket és forgasd össze vele.

4. Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokra előmelegített sütőbe tedd, és kb. 30 percig süsd.

via Brigitte


Megtekintések száma: 32157


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet