2020 Február 14

A karfiol egy hihetetlenül sok oldalú zöldség!


A karfiol nem csak köret lehet. Sokan próbálnak új és izgalmas vegetáriánus ételeket készíteni, ezért kifejezetten kedvelik a karfiol többfajta felhasználását. Ez egy csodálatos, alacsony szénhidráttartalmú zöldség, amely sok tradicionális receptben felhasználható mint alternatíva. Van ahol burgonya, rizs vagy akár tészta helyett is használják. A karfiol hozzájárul a vegetáriánus vagy vegán ételek kiegészítéséhez, mivel ez az egyik legtáplálóbb zöldség.

Leggyakrabban azonban a karfiol sütve készül, amikor egy kiadós és egészséges vacsora részeként kerül asztalra. Egyszerűen pirítsd meg egy csepp olívaolajon, friss fokhagymával, egy csepp citromlével és egy csipet sóval, amely kiváló köret lehet bármilyen főétel mellé. Lássuk még mi klszíthető belőle!

Pizza

Casserole

Krémleves

Saláta

Pűré

"Popcorn"

Steak

"Mac and Cheese"

Lasagne

Via good housekeeping


Megtekintések száma: 16812


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet