2016 Augusztus 28

Amikor a járművek menetrendje csak díszként funkcionál, azok pedig össze-vissza járnak. Hello, a menetrend nem az ördögtől való és nem véletlenül van!

Persze ha te késel, a busz tuti előbb jön, és futhatsz utána akcióhősöket megszégyenítő módon – épp csak tapsot nem kapsz érte, ráadásul le is izzadsz, mire beérsz.

Jegy/bérletvásárláskor nem működik a bankkártyád vagy nem fogadja el az automata a bankjegyet, mögötted pedig kilométeres a sor, így kétségbeesetten próbálsz tenni valamit.

Amikor hazafelé indulsz és békésen lehuppannál egy ülésre – csakhogy a buszt épp befoglalta egy kisiskolás csapat, akik csivitelve befoglaltak minden helyet, és rettentő hangosak.

Ha tömeg van a buszon, tuti hogy mindig van egy ember aki azt kiabálja hogy „Menjenek beljebb!”, amikor a mögötted álló könyöke már így is túl mélyen van a bordádban.

problemak-amiket-te-is-atelsz-ha-minden-nap-tomegkozlekedest-hasznalsz

Ha tömeg van a buszon és olyan emberekkel vagy összezárva, akik nem ismerik a dezodort, vagy a fogkefét – vagy a kedvenc ételük bármi, amiben hagyma van. Soook hagyma.

Lányok, akik útközben intézik el a reggeli sminket – titokban irigykedsz rájuk, mert te két lábbal a földön állva sem tudsz meghúzni egy cicafarkas tusvonalat, nemhogy a rázkódó buszon.

Pasik, akik szétterpesztett lábbal ülnek, elérve hogy ne tudj leülni melléjük, vagy ha leültél ne férj el kényelmesen. Ennek párja a nő / idős néni, aki komótosan felpakolja a cuccát maga mellé – pontosan oda, ahol lenne még egy hely neked.

Amikor mások zenéjét kell hallgatnod az üvöltő füllhallgatón keresztül.


Megtekintések száma: 96330


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet