2019 Augusztus 07

New York az emlékműveinek, világszínvonalú létesítményeinek, hangulatának, programjainak és csillogásának köszönhetően turisták millióit vonzza a világ minden tájáról. A Nagy Almának nem meglepő módon számos luxusfürdője is van, amelyek minden odalátogatót ellazítanak és kényeztetnek. Olvassa el cikkünket és válassza ki, mely szállodákat kell hozzáadnia a legközelebbi New York-i utazásához:

Spa de La Mer

A hely egy bőrápoló márka nevét viseli a Baccarat Hotel & Residences-ben. A vendégeket egy szeszélyes esztétikával rendelkező gyógyfürdő fogadja, amelynek középpontjában egy fekete-fehér medence áll. A napozóágyak a medencével párhuzamosan vannak elhelyezve, ahol a vendégek élvezhetik a La Mer termékeket nyugtató arckezelések révén. Az egyik különleges szolgáltatás, amelyet a vendégek különösen élveznek, a La Mer Miracle Broth speciális maszkja, amelyet kizárólag a gyógyfürdőben használnak.

The Spa at the Mandarin Oriental

Ideális hely a kikapcsolódáshoz, lenyűgöző kilátással. A Mandarin Oriental 35. emeleti gyógyfürdőjéből a nagy ablakoknak köszönhetően NYC csodálatos látványában gyönyörködhetünk. Lehetetlen, hogy az ember ne pihenjen egy ilyen környezetben, ráadásul fürdőzés után életünk legjobb thai jógamasszázsát is megkaphatjuk.

Great Jones Spa

A híres Great Jones Spa egy háromemeletes vízeséssel van felszerelve. A helynek olyan hangulata, mintha egy oázisba érkeznénk meg a sivatag közepén, ahol aztán testradírral, arckezeléssel és masszázsokkal lazíthatunk. A gyógyfürdő jakuzzival és szaunával, valamint fodrászattal és juice bárral várja vendégeit. Az kezelések után továbbmehetünk a Chakra-light gőzfürdőbe, ahol teljes mértékben megszabadulhatunk a stressztől.

Aire Ancient Baths

Belépve az Aire ókori fürdőkhöz, úgy érzi, mintha visszautazna az időben, a klasszikus római korba. Az Aire-nek többféle, különböző hőmérsékleten működő fürdője van. Legismertebbek a vörösbor-élményről, amely pontosan az aminek hangzik - egy olyan szolgáltatás, ahol borral fürdöhetnek, majd egy nyugtató szőlőmag-masszázs követi.

Cornelia Spa at The Surrey

A Cornelia Spa a befogadó, intim és kifinomult hangulatának köszönhetően a gyors meneküléshez a nyüzsgő városból kiválóan alkalmas az azonnali pihenésre. Ebben a gyógyfürdőben személyre szabott élményre számíthat, mivel minden megfelel az Ön igényeinek. Az itt elérhető kezelések a mani-peditől a rózsaszirom-lábfürdőkig terjedhetnek, mindezt szakemberek végzik el. Választhat egy egész napos csomagot, amely magában foglalja a pezsgőt és a gyöngycserjét, vagy befizethet egy rövid 30 perces masszázst, majd visszatérhet a napjába.

Via Luxurylaunches

hotel nyugalom luxus newyork


Megtekintések száma: 24962


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet