2016 Október 27

Londonban zaklattak egy nőt egy kisbuszból. Oda nem való megjegyzéseket tettek rá, fütyörésztek neki, majd mikor arra kérte őket, hogy hagyják abba, nagyon csúnya jelzőkkel illették a lány. Ő azonban olyan ötletesen és elegánsan vágott vissza, hogy szinte koppant!

Sajnos a mai világunkban a szexuális zaklatások, a szóbeli verbális inzultusok egyre gyakoribbak. Egyes, nem túl jól nevelt férfiak azt hiszik, hogy a nőkkel mindent meg lehet tenni.

Az elmúlt 5-10 évben közel duplájára nőttek a különféle zaklatási ügyek, apróbb összeszólalkozások. Legutóbb épp Londonban történt meg egy ilyen, Courtney Greatrex-el, akit fényes nappal kezdtek el inzultálni egy kisbuszból.

A három férfi egy tetőszerkezetekkel foglalkozó cég buszából meredt rá kiéhezett szemekkel. Először csak füttyögtek neki, és nevetgéltek, majd mikor rájuk szólt, hogy hagyják abba, mindennek elhordták, és többek között ribancnak nevezték.

A nő nagyon megrémült, és el s sírta magát. Elmondása szerint nem tudott elmenekülni, mert rengeteg autó volt a környéken és beállt a forgalom is.

Az eset a Finsbury Parknál történt. A 22 éves lány elsietett a helyszínről, de még utoljára készített egy fotót az elkövetőkről, akiknek ekkorra már nem volt annyi bátorságuk, hogy belevigyorogjanak a kamerába.

A lány hazament, és kiposztolta a fényképet egy szöveggel, melyben leírja, hogy három férfi zaklatta őt ebből a kisbuszból, és hogy a főnök majd nagyon fog örülni neki, ha megtudja.

A lány ugyanis zseniális módon vágott vissza ezeknek a férfiaknak.

Minden bizonnyal a Facebook népes tábora meg fogja neki találni az illetékest, és talán a 3 jól szituált úr főnöke is elgondolkodik azon, hogy érdemes-e olyan embereket alkalmaznia, akik nők zaklatásával töltik az idejüket.

érdekes érdekesség


Megtekintések száma: 16118


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet