2018 Június 24

Érdekes módon van, amikor az unalom különböző, érthetetlen dolgokra sarkallja az embereket.

Nemrég olvashattuk, hogy most már új Barbie baba kollekciót dobnak a piacokra, hogy megpróbálják a valóságot hűen ábrázolni. Vannak azonban, akik számára Barbie a tökéletes nő, a tökéletes ember. Sok gyerek, sőt felnőtt (!) vágyik olyan életre, olyan alakra, mint amilyen a Barbie babáké (vagyis, ahogy az ő fantáziájukban él), vagy valamelyik film/ vagy mesehősé.

Az a kérdés jutott eszembe, hogyan unatkozhat annyira egy ember, egy nő, hogy arra tegye fel az életét, hogy Barbie-vá, vagy mesehősnővé váljon? Mert két nő is elhatározta, hogy úgy akarnak kinézni a valóságban, mint Barbie és egy mesehősnő.

Egyikük Pixie Fox (dél-karolinai), aki mindenáron olyan akart lenni, mint a Roger nyúl a pácban című mesefilm hősnője Jessica Rabbit. Szerinte ugyanis az a karakter tökéletes. Pixie korábban Svédországban villanyszerelésből élt, azonban egy napon úgy döntött, mindent megtesz azért, hogy hasonlítson Jessicára. Plasztikai műtétek sorozatát végezték el rajta, pedig sokan megirigyelhették volna eredeti alakját is. Többek között megcsináltatta az orrát, a melleit és a 14-es derékbőség kedvéért 6 bordáját is kivetette. A borda kivételnek köszönhetően roncsolódtak a belső szervei, de még ez sem szegte kedvét. Összesen körülbelül 120.000 dollárt költött a beavatkozásokra, ami átszámítva majdnem 35 millió forintnak felel meg.

Másikuk az orosz származású Valeria Lukyanova, akit az igazi Barbie-ként tartanak számon. Képeit nézve inkább hasonlít egy viaszbabára, semmint hús-vér emberi lényre, azonban valóban létező ember, nem ámítás. Ránézésre tökéletes, valóban, mint Barbie: kék szem, szőke haj, vékony derék, dús keblek. Ezzel az átalakítással Valeria lett a leghíresebb orosz nő az interneten. Arról sajnos nem találtam információt, mennyit költött műtétekre, mert, hogy ő is átesett – állítása szerint – egy plasztikai műtéten. Három évvel ezelőtt az amerikai származású „élő Ken babával”, azaz Justin Jedlicával láthattuk az újságokban, aki 700.000 fontot költött szépészeti beavatkozásokra. A Barbie-Ken páros kapcsolata azonban a valóságban nem volt felhőtlen, ugyanis a hús-vér pár nem jött be egymásnak.

Igen! Ennyire is lehet unatkozni...

Forrás: Baratno.com 


Megtekintések száma: 68032


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet