2016 Szeptember 08

Vannak bátrak, és vannak vakmerő emberek. És vannak azok, akik látszólag teljesen értelmetlen dolgokat művelnek, vakmerő bátorsággal. A videóban szereplő srác egy kád erős chili szószban mártózott meg, melybe még egy adag chili paprikát is beledobált. Azt még ő sem tudta, hogy mennyire rossz döntést hozott…

Hihetetlen népszerűségnek örvend az interneten az a videó, melyben egy srác halált megvető bátorsággal merítkezik meg az égő pokolban.

Cemre Candar már nem az első alkalommal hívja fel magára a figyelmet, a srác ugyanis arról híres, hogy videókat készít arról, hogy fürdik meg, azonban a kádba sohasem vizet tölt.

Fürdött már csokiban, Oreo-kekszben, sörben, azonban chili szószban még soha. A bakancslistán most ezt a tételt is lehúzhatja, noha a videót végignézve valószínűleg átkozza azt a pillanatot, amikor kitalálta ezt az őrültséget.

Vicces nézni a videón, ahogy jajveszékel, és torka szakadtából ordítozik, ahogy a különböző testnyílásain bejut a maró szósz.

Candar még órák múlva is kipirult bőrrel, nehezen lélegezve számolt be legújabb őrületéről. De mint mondta, szépen-lassan visszatért az égő pokolból.

videó vicces érdekes érdekesség szórakozás őrült


Megtekintések száma: 22848


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet