2016 Október 22

Kávéjáról ismerszik meg az ember! Tudtad, hogy rengeteget elárul rólad, hogy milyen kávét iszol? Vajon magadra ismersz?

Tudtad, hogy nem csak a kávé egészségre gyakorolt hatásait lehet mérni, hanem a kávézási szokásainkat is, és abból lehet következtetni arra, hogy milyen személyiségek is vagyunk?

Tudtad azt, hogy akik a kávéjukat nézegetik kortyolás közben, azok befelé forduló céltudatos emberek, míg akik ki-kikukucskálnak, nagyon érzékenyek a környezetük véleményére?

Ha feketén fogyasztod

Ha a naturalista, egyszerű erős fekete kávét részesíted előnyben, akkor konzervatív típus vagy, aki szereti a puritán, egyszerű, de jól bevált megoldásokat. Nem mutatsz nagy hajlandóságot a változásra, és nehezebben birkózol meg az emberi kapcsolatokkal.

Ha a lattét szereted

Ha a latté a te választásod, akkor te egy igazi önzetlen ember vagy, aki szeret másokon segíteni, és alapvetően szereted az életet, és annak minden apró örömét. Hajlamos vagy arra, hogy másokon olyan szinten segíts, hogy az néha saját életed rovására menjen.

Ugyanakkor, ha a tejeskávés típus vagy, egyértelműen igényled a minőséget és a kényelmet, és nem szereted a puritán dolgokat.

Ha a jeges kávé a nyerő nálad

A jeges kávét fogyasztó emberek igazi formabontó személyiségek. Ők a lélek útvesztőinek felfedezői, állandóan kísérleteznek, nem unalmas az életük, mert mindig pörögnek, és szeretnek minél több új dolgot kipróbálni. Szinte vonzzák az olyan dolgokat, amiket még nem próbáltak ki.

Ugyanakkor egy kicsit felelőtlen is vagy, mert nem vagy híve a felelős döntéseknek. A gondolkodásod még gyermekibb, mint a korodbelieké, és állandóan spontán vagy.

Ha valami különlegeset kérsz

A különleges kritériumoknak megfelelő kávét rendelők szeretnek irányítani, és gyakran önzőek is. Ha neked is van különleges kívánságod, például, hogy szójatejből legyen a kávé, vagy kevesebb cukorral, édesítőszerrel készüljön, könnyen meglehet, hogy te is ilyen személyiség vagy.

Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy magas egészségtudattal rendelkezel, és tudod, hogy mi a jó, és mi a káros. nagyon maximalista és precíz vagy.

Ha instant kávéban utazol

Mindamellett, hogy egyértelműen szereted az életed minden területén a semmittevést, és azt, ha egy kicsit ellazulhatsz, úgy fogadod el az életet, ahogyan van. Amit kapsz, megbecsülöd, de soha ne kérsz többet.

Inkább hálás vagy, hogy megadatott az, ami. A részletekkel kevéssé törődsz, nem tervezel túl hatékonyan és szereted félretenni a dolgokat.

érdekes érdekesség pszichológia


Megtekintések száma: 16525


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet