2016 Október 03

Sok nő van zavarban az első olyan randin, ahol együttlétre is sor kerül. Milyen bugyit vegyek fel? Jó a nagyobb melltartó? Push-up? Szilikon pánt? Legyen minta a bugyin, van az túl dedós? Bugyi kisokos első együttléthez!

Bizonyára te is voltál már zavarban az első olyan randevú előtt, amikor már sejtetted, hogy most nem csak egy vacsoráig és az autóig juttok, hanem egyenesen az ágyig.

Ilyekor az ember lánya nehéz döntések között próbálja kitalálni, milyen fehérneműt is vegyen fel a nagy éjszakára. Összegyűjtöttünk neked néhány tuti tippet, amivel garantálta leveheted őt a lábáról!

Szemérmetlen

A szemérmetlen stílus a te stílusod, ha elég bátor vagy. Olyan fehérneműt nézz, ami szándékosan hiányos. Hogy mit is értünk hiányos alatt? Nos, vannak olyan speciális melltartók, melyek szabadon hagyják a mellbimbókat.

Kaphatóak olyan bugyik, melyek ugyanígy szabadon hagyják odalenn a dolgokat, így a férfi könnyen be tud hatolni majd az együttlét során. Ezzel a stílussal garantáltan a partnered kedvére tehetsz, hisz ki ne szeretne egy felöltözött, mégis pucér nőt látni?

Fekete démon

Egyes férfiak kifejezetten gerjednek a fekete fehérneműkre. Nem tudni miért, ezt még kutatások is vizsgálják, de a fekete színű bugyi vagy a melltartó a férfiak 67%-ára képes hatni, méghozzá erőteljesen.

Nincs más hátra, találd meg a számodra megfelelő stílust, és öltöztesd magad talpig feketébe fehérnemű ügyileg. A fekete amúgy is jól passzolhat hozzád, ha szőke, vagy vörös a hajad, de más hajszínnel is egészen nyugodtan tehetsz egy próbát.

Vicces

Ha a vicces fazon híve vagy, akkor bepróbálkozhatsz olyan bugyival, amint minta is van. A minta lehet akármilyen, a fő az, hogy vicces legyen.

Érdemes különböző szellemes felirattal ellátott alsóneműt választanod, de a képregényes, vagy rajzfilmfigurás is megteszi. Azonban ez utóbbiaknál vigyázz, hogy ne tűnj túlságosan is komolytalannak benne.

Mindent a szemnek

Ha szeretnéd, hogy a férfi első ránézéskor ki legyen éhezve rád, azt is megteheted, hogy minden kártyádat kiteríted. Mindent a szemnek, semmit a kéznek.

Ez annyit takar, hogy egy olyan átlátszó fehérnemű szettet kell felvenned, mely minden porcikádat jól láthatóvá teszi az intim régiókkal együtt. A férfi felizgul a látvány láttán, pedig még nem is érintkeztetek. Tuti nyerő!

Push up meltartó

Erről a fajta melltartóról nagyon megoszlanak a vélemények. A kisebb mellel rendelkezők nagy vívmánynak tartják, de a nagyobbakkal rendelkezők nem igazán. Nagy a szórás a vélemények között.

Arra nagyon kell vigyázni ugyanis, hogy egy ilyen melltartóban gyönyörű, feszesnek tűnő mell, a melltartótól megszabadítva talán már nem is annyira vonzó, mint korábban. Ezért a férfiak is fokozott óvatossággal nyúlnak egy ilyen melltartóért levenni.

Ennek ellenére érdemes kipróbálnod, ha előnyös hozzá a melled alakja, akkor igazi szex démonná tudod magad alakítani, fel tudod vele dobni az alakodat, és ellenállhatatlanná válhatsz a partnered számára.

A fenti tippek között egészen biztosan megtalálod majd a neked megfelelő stílust, mellyel felejthetetlen együttléttel tudod megajándékozni a választottad!

szex szépség flört csábítás erotika női praktikák


Megtekintések száma: 23344


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet