2016 Október 20

Elképesztő történet esett meg az Egyesült Arab Emírségekben. Soha nem találnád ki, miért vált el az arab férfi szeretett feleségétől!

Olyan dolog esett meg egy házaspárral, ami aligha felfogható ép ésszel. Rengeteg pár létezik a világon, akik különféle házassági gondokkal küzdenek, vagy terápiás úton próbálják megoldani a problémáikat.

Azonban az, ami ezzel az arab párral esett meg, annyira nem mindennapi, hogy nincsenek is rá szavak.

A férfi ugyanis olyan okból vált el feleségétől, amin, ha egész nap gondolkodunk, sem fogjuk jobban megérteni, és biztosan benne van a toplistát értelmetlen válóokok között.

A beszámolók szerint a boldog házaspár, akik frissen esküdtek, Sardzsában nyaraltak. Minden tökéletesnek tűnt, mintha igazi mézesheteiket töltötték volna.

A nő azonban elkövetett egy végzetes hibát, és gondolta, megmártózik egyet a tengerben. Igen ám, de a tenger vize lemosta a sminkjét, ekkor jött a döbbenet.

A férj ekkor pillantotta meg ugyanis a nő igazi arcát. Soha azelőtt nem látta még smink nélkül.

Valamilyen oknál fogva a naiv férfiben ekkor tudatosult, hogy felesége állandóan egy kiló sminket ken fel magára, és a smink nélkül nem is annyira szép.

Ezért nem habozott, hamar be is adta a válókeresetet.

Ráadásul a nőnek korábban plasztikai műtéte is volt, műszempillákat és színes kontaktlencséket visel.

A férj azért volt dühös, mert "mesterséges szépséggel csapták be". A nő szerette volna megbékíteni a dühöngő férfit, de a férj nem volt hajlandó többé találkozni vele.

Az esetnek amellett, hogy elnyerte a leghülyébb válóok címet, az a tanulsága, hogy keressünk önmagunkban a természetes szépséget, és ne arra törekedjünk, hogy egy hamis képpel ámítsuk el a férfiakat.

Előbb-utóbb úgyis elérkezik a pillanat, amikor reggel, az ágyban fekve, kócos hajjal és smink nélkül is látni fog, az lesz a sorsfordító pillanat!

érdekes érdekesség


Megtekintések száma: 14376


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet