2016 Október 19

Nem mindennapi eset történt nemrég Kaliforniában. Egy 18 éves srác riadtan hívta a 911-et, mert zajokat hallott a tetőről, és azt hitte, hogy épp betörnek a lakásba. 

Amikor a rendőrök a sietve a helyszínre értek, kitört a röhögés!

Egy riadt, 18 éves tinédzser hívása rázta meg az éjszaka csendjét Kaliforniában. A férfi azzal hívta fel a rend éber őreit, hogy ijesztő hangokat hall a tetőről, és a kint lévő kutyák eszeveszettül ugatnak.

A fiatalember szinte sokkos állapotban szorongatta mobilját, a diszpécser alig bírta megnyugtatni. A fiú ugyanis attól tartott, hogy valaki betört hozzá.

A rendőrök nagy erőkkel vonulta ki a helyszínre. Mivel nem tudták, hogy fegyvere van-e a betörőnek, de arról tájékozódtak hogy feltehetően betörés folyik, óvatosan vizsgálták át először a kertet, majd a ház alsó emeletét.

Szinte tapintani lehetett a fezsültséget. Mindenki résen volt, elvégre sohasem lehet tudni, mikor durvul el egy ilyen helyzet. Azonban az események hirtelen váratlan fordulatot vettek, és hamar meglett a zaj forrása, egy négylábú gyanúsított is.

A tetőről leszűrődő zajokat ugyanis egyik saját kutyája adta ki, aki az ablakon kukucskált ki, amikor a rendőrök odavilágítottak a zseblámpával.

Elmondásuk szerint abban a pillanatban kitört rajtuk a röhögés, és alig bírták abbahagyni. Ilyen különös és egyben bizarr esettel ugyanis még sohasem találkoztak.

Egy feltehetőleg veszélyes betörőre számítottak, nem egy kíváncsi négy lábon járó termetes kutyára. A kutyus szemmel láthatóan értetlenül fogadta a kiérkező rendőröket, hisz ő semmi rosszat nem tett!

vicces érdekes érdekesség humoros vicc


Megtekintések száma: 16161


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet